FORGOT YOUR DETAILS?

Általános Szerződési Feltételek

Az adatvédelemről

Silverline Cruises Kft. mint üzemeltetője és tulajdonosa https://www.silver-line.hu weboldalnak, kiemelt fontossággal kezeli az ön személyes adatainak védelmét. Weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvény).
Az oldalunkon található linkek átvezethetnek egyéb szolgáltatók weboldalára, ahol ez a gyakorlat nem érvényes. Az adatvédelmi előírások külső szolgáltatók általi betartatására lehetőségünk nincs, azért felelősséget a Silverline Cruises Kft. nem vállal.

Adatgyűjtés és feldolgozás

Weboldalunk látogatása alatt webszerverünk a következőket rögzíti és tárolja: internet-szolgáltatójának IP címét, a weboldal(aka)t, ahonnan meglátogatott minket ill., amelyeket tőlünk meglátogatott, valamint a látogatás időpontját és időtartamát.
Az Ön személyes adatai , mint neve, levelezési címe, telefonszáma, stb. - csak azután kerülnek nálunk rögzítésre, miután azt ön megadta foglalása és/vagy jegyvásárlás ideje alatt.

Az adatgyűjtés és feldolgozás célja

Foglalása és/vagy jegyvásárlása során kizárólag olyan adatokat kérünk Öntől, amelyek az utazás létrejöttéhez feltétlenül szükségesek. Az Ön adatai tehát elsősorban az utasok ill. jegyek megfelelő azonosítása céljából kerülnek felhasználásra.

Az Ön személyes adatainak átadása harmadik fél számára

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk. Adattovábbítás a hatósági hivatalok felé csak a törvényi előírások keretein belül történhet.

Adatvédelem, adatbiztonság

A Silverline Cruises Kft. megtette a szükséges technikai és szervezeti intézkedéseket, hogy az Ön által rendelkezésére bocsátott személyes adatokat eltűnés, megsemmisülés, manipuláció és jogosulatlan hozzáférés ellen megvédje.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Silverline Cruises Kft. felelősséget vállal a fentiekben meghatározott adatvédelmi pontok betartásáért. Amennyiben további információkra volna szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Online jegyvásárlás és Adattovábbítási Nyilatkozat

Elfogadom, hogy a Silverline Cruises Kft., 1138 Budapest  hrsz. 25904/1; Marina Part, Kelén u. 3. sz. által a https://www.silver-line.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

 Bankkártyával történő fizetésről

A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy, mint a hagyományos POS terminálon történő fizetés díjmentes.

Ma már a Maestro bankkártyával is lehet fizetni az interneten. Részletekért érdeklődjön kibocsátó bankjánál.

A kártyatársaságok a kártyabirtokosok érdekeit védik, ezért amennyiben kártyával vásárol és a kereskedő nem teljesít, úgy a kibocsátó bankjánál megadott reklamáció keretében érvényesítheti panaszát, melynek jogossága esetén Ön visszakapja a pénzt.

A kártyabirtokosok azonosítását szolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód – amit CVC2-nek vagy CVV2-nek is szoktak nevezni – (a 3 jegyű ellenőrző kód megtalálható a kártyaszám, illetve annak utolsó négy számjegye után). Ezt a kódot kérjük, ugyanolyan gondossággal kezelje, mint a PIN kódot!

Biztonsági jó tanácsok

Növeli a biztonságot, ha SMS-szolgáltatást igényel bankjától, melynek eredményeképpen a számlán történt változásokról azonnal értesítést kap.

Kérjük, készpénzfelvételnél, illetve vásárlásnál használt négyjegyű PIN kódját soha ne adja meg internetes fizetés esetén, illetve ügyeljen arra, hogy a kártyaszámát és a kártya lejárati dátumát ne adja ki illetékteleneknek!

A vásárlást, fizetést követően mindig jelentkezzen ki a web oldalról! Különösen fontos ez olyan számítógép esetén, amit más is használ. Az adatai védelme érdekében javasoljuk, hogy saját gépről vásároljon, kerülje a nyilvános internetes kávézókat,  otspotokat!

Kérjük, e-mailben történő adategyeztetéskor fokozottan figyeljen, ugyanis Nyugat Európában és az Egyesült Államokban egyre gyakoribb, hogy illetéktelenek e-mailben próbálnak adatot kicsalni.

Amennyiben adatai frissítését kérik Öntől – akár olyan kereskedők is, ahol korábban már vásárolt – legyen elővigyázatos, hiszen akár a kereskedő nevében is eljárhatnak illetéktelenek. Ilyen esetekben kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kereskedővel az addig megszokott módon, hogy ellenőrizze a feladót.

További gyanúra adhat az is okot, ha túl kedvező ajánlattal, nyereményjátékkal vagy soha meg nem rendelt termék lemondásával kapcsolatban kap levelet.

A kártyatársaságok sem e-mailben, sem telefonon nem keresik meg közvetlenül a kártyabirtokosokat! Amennyiben kártyatársaságok nevében olyan e-mailt vagy telefonhívást kap, melyben arról tájékoztatják, hogy bankkártyájának adatait illetéktelenek szerezték meg kérjük, ne adja meg az adatait, illetve haladéktalanul értesítse kártyakibocsátóját.

 

Vásárlás az interneten

A webes vásárlás egyik előnye, hogy könnyedén összehasonlíthatja a hasonló termékek árait, így egyszerűen és gyorsan választhatja ki az Önnek legkedvezőbb ajánlatot.

Megrendelés előtt – különösen az első megrendelés alkalmával – kérjük, ellenőrizze a webáruházzal kapcsolatos információkat (mióta működik, mennyire tartják megbízhatónak a céget, a jogszabályok alapján előírt kötelező előírt általános elérhetőségek szerepelnek-e a honlapon, pl. cím, telefonszám).

Az internetes cégek annak érdekében, hogy védjék vásárlóikat számos biztonsági funkciót építenek be webáruházaikba. A honlapon szereplő nagy kártyacégek biztonsági logói (pl. MasterCard SecureCode) vagy egyéb titkosítások pl. SSL-kódok mindegyike arra utal, hogy az internetes kereskedő megtette a szükséges lépéseket a biztonságos netes vásárlás érdekében.

A kommunikáció titkosítását mutatja az URL címben a „https” és az oldal jobb alsó sarkában szereplő lakat ikon is vagy a bal alsó sarokban található kulcs ikon, melyekre kattintva megjelennek a biztonsági tanúsítványok.

Minden vásárlás alkalmával mentse el vagy nyomtassa ki megrendelését, annak fizetési visszaigazolását, a fizetéskor megadott adatokat, a megrendelt áru termékismertetőjét.

A webáruház szerződési feltételeit ajánlott elolvasni megrendeléskor, hiszen amennyiben minőségi problémák merülnének fel a megrendelt termék vagy szolgáltatás esetén hasznos, ha tudja, mennyi időn belül nyújthat be reklamációt, milyen feltételek mellett vonhatja vissza megrendelését, illetve mikor és hogyan kaphatja vissza a pénzét. Az online jegyfoglalás, jegyvásárlás és fizetés lépései:

  • A Silverline Cruises Kft. weboldalán jegyfoglalása során kiválasztja a programot és a jegyek számát, majd a kívánt dátumot és időpontot,  amelynek értékét bankkártyás fizetéssel, Paypal fizetési megoldással, vagy Alipay-en keresztül is rendezheti.
  • Vásárlása során kifizetési oldalunkon szükséges megadnia az alábbi adatait: Név, Email cím, telefonszám, ezentúl vásárlási megjegyzést, illetve országot is megadhat. Mielőtt a kifizetés gombra kattintana, ellenőrizze, hogy pontosan adta-e meg e-mail címét!
  • A fizetési gombok egyiére kattintva  Ön elhagyja a Silverline Cruises weblapját és a bankkártyás fizetést lebonyolító OTP Bank, Paypal vagy Alipay oldalára jut.
  • A kártyaadatok, Paypal vagy Alipay fiók adatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
  • Ezt követően sikeres fizetés esetén automatikusan visszairányítódig weboldalunkra, ahol összefoglalva láthatja rendelése részleteit, illetve.

Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás adatait a megadott e-mail címére is elküldjük. Amennyiben a fizetés során bármilyen hiba lépne fel, az e-mailben szereplő azonosítóra és adatokra hivatkozva, kérjük, lépjen kapcsolatba a Silverline munkatársaival.
Amennyiben a tranzakció eredményéről, - annak sikertelensége esetén - okáról, részleteiről további információkat szeretne kapni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával, illetve egyeztessen kollégáinkkal.

A jegyfoglalás módosítása, törlése, reklamáció

Foglalás törlése vagy módosítása az indulás időpontja előtt 24 órával 100 %-a visszatérítendő.

Foglalás törlése vagy módosítása az indulás időpontjától számítva 24 órán belül 50 %-a  visszatérítendő a teljes összegnek.

Amennyiben a fizetési folyamat során hibát tapasztalt vagy a szolgáltatásunkkal kapcsolatban problémája merült fel, kérjük, haladéktalanul jelezze felénk, hogy azt mielőbb megoldhassuk.

Fenti esetekben, a foglaláskor kapott e-mailben szereplő azonosítóra és adatokra hivatkozva, az alábbi elérhetőségeinken keresheti munkatársainkat.

Silverline Cruises Korlátolt Felelősségű Társaság

1138 Budapest, Marina Part, hrsz. 25904/1

Kelén u. 3

Cégjegyzékszám: 01 09 973821
Adószám: 23692800-2-41
E-mail: [email protected]
Tel.: +36 20 332 53 64

 

F E L