FORGOT YOUR DETAILS?

HÚSVÉTI HAJÓZÁS A DUNÁN: BUDAPEST SZÍVÉBEN

Magyarországon az egyik legelterjedtebb hagyomány a húsvét ünneplésére, a húsvét hétfői locsolás. A régi hagyomány szerint húsvét hétfőn a férfiak meglocsolják a nőket, azért, hogy ne hervadjanak el, és sokáig virágozzanak.

Április 21.

(Húsvét Vasárnap)

Április 22.

(Húsvét HÉTFŐ)

A nők cserébe kézzel festett tojásokat ajándékoznak. A férfiak eredetileg tiszta vízzel locsoltak, mai modern szokás szerint parfümöt használnak.

Bár hajóinkon locsolkodást nem ígérhetünk, húsvét vasárnap és hétfőn Szamos marcipán csokoládé tojással kedveskedünk vendégeinknek.

Csatlakozzatok hozzánk húsvéti hajós vacsoraprogramunkra, hogy az idei húsvét garantáltan különleges legyen. Hajónkon színvonalas élőműsoros programokkal és ínycsiklandozó négyfogásos menüvel várunk.

A húsvéti hajós vacsora során végighajózunk a Duna fővárosi szakaszán, ahonnan minden egyéb alternatívánál különlegesebb, látványosabb perspektívából csodálhatjátok meg a város éjszakai fényeit és monumentális épületeit.

 • Felnőtt:

  16500Ft
  Tartalmaz: 4 fogásos vacsora + welcome drink
 • Felnőtt + ablak melletti hely:

  19500Ft
  Tartalmaz: 4 fogásos vacsora + welcome drink + ablak melletti hely
 • Felnőtt + italcsomag:

  22500Ft
  Tartalmaz: 4 fogásos vacsora + korlátlan italcsomag
 • Teljes vacsora csomag:

  25500Ft
  Tartalmaz: 4 fogásos vacsora + korlátlan italcsomag + ablak melletti hely
 • Gyerek (5-10 éves):

  14700Ft
  Tartalmaz: 4 fogásos vacsora + 1 pohár üdítő

Vacsorahajónk és műsorunk maximálisan gyermekbarát, így húsvéti vacsoraprogramunk az egész család számára kész emlékezetes, kellemes élményt szerezni.

Beszállás:

19:00

Program kezdete:

19:30

Program vége:

22:30

F E L