FORGOT YOUR DETAILS?

HÚSVÉTI HAJÓZÁS A DUNÁN: BUDAPEST SZÍVÉBEN

Magyarországon az egyik legelterjedtebb hagyomány a húsvét ünneplésére, a húsvét hétfői locsolás. A régi hagyomány szerint húsvét hétfőn a férfiak meglocsolják a nőket, azért, hogy ne hervadjanak el, és sokáig virágozzanak.

A nők cserébe kézzel festett tojásokat ajándékoznak. A férfiak eredetileg tiszta vízzel locsoltak, mai modern szokás szerint parfümöt használnak.

Bár hajóinkon locsolkodást nem ígérhetünk, húsvét vasárnap és hétfőn Szamos marcipán csokoládé tojással kedveskedünk vendégeinknek.

JEGY TÍPUS ÁR
Felnőttjegy   19.900 Ft
Felnőttjegy italcsomaggal  27.900 Ft
Felnőttjegy korlátlan italcsomaggal  44.900 Ft
Gyerek jegy (5-15 éves között)  18.000 Ft

Csatlakozzatok hozzánk húsvéti hajós vacsoraprogramunkra, hogy az idei húsvét garantáltan különleges legyen. Hajónkon színvonalas élőműsoros programokkal és ínycsiklandozó négyfogásos menüvel várunk.

A húsvéti hajós vacsora során végighajózunk a Duna fővárosi szakaszán, ahonnan minden egyéb alternatívánál különlegesebb, látványosabb perspektívából csodálhatjátok meg a város éjszakai fényeit és monumentális épületeit.

Vacsorahajónk és műsorunk maximálisan gyermekbarát, így húsvéti vacsoraprogramunk az egész család számára kész emlékezetes, kellemes élményt szerezni.

Beszállás:

19:00

Program kezdete:

19:30

Program vége:

22:30

F E L