FORGOT YOUR DETAILS?

PROGRAMOK

“ÉLMÉNY AZ EGYETLEN DOLOG AMIT, HA MEGVESZEL GAZDAGABBÁ TESZ!”

HAJÓS VÁROSNÉZÉS VACSORÁVAL ÉS ZONGORA MŰSORRAL

Romantikus vacsorára vágyik, de unja a sablonos helyeket? Jöjjön el hozzánk és vegyen részt esti vacsorahajós programunkon. Az est folyamán két zongorista és egy énekesnő gondoskodik a hangulatról, miközben a kivilágított Budapest látványa tovább fokozza a hajós vacsora színvonalát.

budapesti vacsora program

VACSORAHAJÓ OPERETT ÉS FÓLKLORE MŰSORRAL

Ízlelje meg a magyar operett és folklóre világát egy kellemes budapesti városnéző hajózással. Az esti programra érkezőket egy ‘welcome drink’-el fogadjuk melyet egy 4 fogásos vacsora követ.

A műsor és a menü összeállítása során külön figyelmet fordítunk a magyar kultúra és ízvilág esszenciájának megismertetésére.

magyaros tánc budapesten

PIZZA ÉS SÖR, VÁROSNÉZŐ HAJÓ

Varázsolja el családját, barátait vagy kollégáit, tegye különlegessé estéjüket, vacsorázzanak együtt Pizzahajónkon, miközben egy 75 perces Dunai Városnéző Hajó túrán vesznek részt.

A pizza mellé Korlátlan Sör- és Üdítőfogyasztást biztosítunk!

Italbár, ingyenes Wifi a fedélzeten.

*A pizza opció 4 cl shot-ra cserélhető!

városnézés budapesten

BUDAPEST VÁROSNÉZŐ HAJÓ

Hajókázzon a Dunán egy 2013-ban épült, egyedi tervezésű hajón. Mind műszaki minőségében, mind megjelenésében egyedülállónak számít, vadonatúj hajó lévén üde színfolt a Dunán. Dőljön hátra, pihenjen és élvezze a csodálatos budapesti panorámát. A Városnéző hajótúra során megcsodálhatja a Dunáról a Budai Várat, Parlamentet, Halászbástyát és számos fővárosi látnivalót. A hajó az Erzsébet hídtól indul, elmegy a Margit hídig, ott pedig visszafordul a Rákóczi híd irányába. Az indulás és az érkezés helye ugyanott történik.

A Városnéző hajótúra 75 percből áll, és az audio guide segítségével a látványon kívül fontos és érdekes információkhoz juthatunk.

Italbár, ingyenes Wifi a fedélzeten.

budapesti városnéző hajókázás
F E L