FORGOT YOUR DETAILS?

Interaktív Hajós Borkóstoló Budapesten

16,500Ft-tól

A borkóstoló programunkat ajánljuk a különleges borok és a társasjátékokat kedvelőknek! Játék, borkóstolás, snack falatok és 3 órás sétahajózás a Dunán.

Kategória:

A jegy tartalma: 

  • 7 különböző, exkluzív minőségű bor, különböző hazai tájakról
  • Ízletes magyaros ízvilágú falatkák bőséges kínálatban
  • Egy üveg ásványvíz
  • 3 órás budapesti sétahajózás

A játékban való részvétel feltétele a 18. életév betöltése.

INTERAKTÍV BORKÓSTOLÓ

BORKÜLÖNLEGESSÉGEK JÁTÉKOS FELISMERÉSE

    7 KÜLÖNLEGES BOR, IZGALMAS KASZINÓ ALAPÚ JÁTÉK, ÍZLETES MAGYAROS FALATOK


Magyarország a 22 borvidékével és minőségi boraival méltán állja meg a helyét a nemzetközi piacon. Természeti adottságainak köszönhetően pedig a folyami hajózás lélegzetelállító panorámájával büszkélkedhet. Miért ne kombinálhatnánk és élvezhetnénk egyszerre ezt a két tulajdonságot?

Különleges borkóstoló társasjáték programunk alkalmat teremt erre!

bor kaszinó

Vegyél részt Budapest új borkóstolóján, játssz velünk, tedd meg tétjeidet és élvezd a minőségi hazai  borok ínycsiklandó zamatát!

Nincs mitől tartanod, ez valójában csak egy játék, a valóságban értéket senki sem veszíthet, ám ez nem csorbítja a játék izgalmát!

Igazi bor-ínyenc vagy? Vagy inkább az „egy pohárral a vacsorához” típushoz tartozol? A játék ideális választás mindkét esetben.
3 órás hajóút során a vendégekből valódi játékosok lesznek, akik élesben tesztelhetik tudásukat a borok világában  a hazai borok terén,  miközben élvezik az eléjük táruló varázslatos budapesti panorámát.

Exkluzív program, a különleges borok kedvelő számára! 

Hajózz velünk, egy egyedi kivitelezésű, luxus katamaránon, miközben sorra elúszunk a főváros legszebb nevezetességei előtt és könnyed, játékos eleganciával bort kóstolunk.

A játék rövid ismertetése:
A borkostoló játék 7 körből áll. Minden körben a játékosok vakkóstolással tesztelik az aktuális borkülönlegességet. Megtippelhetik a bor színét, származási évét, százaléktartalmát és a fajtáját. A játék kellékeként használt élethű zsetonok és asztal a valódi kaszinók hangulatát kölcsönzik számunkra. Megtesszük tétjeinket és a kör végén mindenki annak megfelelően kapja a nyereményt, ahogyan tippje megfelelt a valóságnak.

Minden körben érdekes információkkal látnak el minket a krupiék az adott borról és közben ízletes magyaros falatkákkal készíthetjük fel magunkat a következő bor kóstolására.

wine casino

Jelentkezz Borkóstoló játékunkra, hogy együtt ízlelhessük meg a magyar és nemzetközi borok kínálatát! A borkóstolás közben prémium falatokkal kényeztetheted ízlelőbimbóidat és egy merőben új játékban, életre szóló élményekkel kamatoztathatod borral kapcsolatos tudásodat!

A Borkóstolás tökéletes párok számára, csapatépítésre, legény- és leánybúcsúra és egyéb vállalati rendezvényekre is.

Privát Rendezvény, csapatépítő program esetén vegyel fel velünk a kapcsolatot! 8 főtől már saját játék asztal biztosítunk kisebb társoságok részére!

F E L