FORGOT YOUR DETAILS?

Interaktív Hajós Borkóstoló Budapesten

19,900Ft-tól

A borkóstoló programunkat ajánljuk a különleges borok és a társasjátékokat kedvelőknek! Játék, borkóstolás, snack falatok és 3 órás sétahajózás a Dunán.

Kategória:

1 Értékelés Interaktív Hajós Borkóstoló Budapesten (-ról / -ről)

 1. Silverline Cruises

  b

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A jegy tartalma: 

 • 7 különböző, exkluzív minőségű bor, különböző hazai tájakról
 • Ízletes magyaros ízvilágú falatkák bőséges kínálatban
 • Egy üveg ásványvíz
 • 3 órás budapesti sétahajózás

A játékban való részvétel feltétele a 18. életév betöltése.

INTERAKTÍV BORKÓSTOLÓ

BORKÜLÖNLEGESSÉGEK JÁTÉKOS FELISMERÉSE

    7 KÜLÖNLEGES BOR, IZGALMAS KASZINÓ ALAPÚ JÁTÉK, ÍZLETES MAGYAROS FALATOKA bor és a játék élvezete – mind a kettő alapvetően nagy hatással volt az emberiségre a történelem során és be kell vallanunk, mind a kettő igen fontos szerepet töltött be , de nem csak a művészetben, hanem az események alakulásában egyaránt. Csatlakozz hozzánk és éld át velünk a múltat, a jelent és lehet egy kicsit a jövőt is. Játssz velünk egy valóban izgalmas verseny keretén belül, ahol kivételesen nem a szerencsén múlik a sikered, hanem kizárólag rajtad és hogy mennyire tudod ügyesen megállapítani, valójában mit is iszol. Játékunk kiváló kikapcsolódás pároknak, családoknak, munkatársaknak vagy egyéb baráti köröknek, amennyiben mindenki betöltötte már a 18. életévét.

Magyarország egyrészt a 22 borvidékével és minőségi boraival méltán állja meg a helyét a nemzetközi borpiacon, másrészt természeti adottságainak köszönhetően a folyami hajózás lélegzetelállító panorámájával büszkélkedhet. Miért ne kombinálhatnánk és élvezhetnénk egyszerre ezt a két tulajdonságát hazánk természeti kincseinek és vehetnénk részt egy hajózással egybekötött különleges borkóstoló játékban? Egyedi, borkóstolóval kombinált társasjátékos, élő zenés hajós programunk kiváló alkalmat teremt minderre!

bor kaszinó

Azt tudtad, hogy a szem, mint látószerv az egyik legfontosabb érzékszervünk, amire a legtöbbet támaszkodunk egy átlagos napon? Egy átlagos nap folyamán a minket elért és általunk befogadott információ körülbelül 80%-át márpedig a szemen keresztül érzékeljük, éppen ezért van jelentős szerepe a memóriánkban is, amikor is vizuális képként marad meg bennünk az aznap átélt 1-2 élmény. Ismerős a kifejezés „vizuális típus vagyok”? Nos, sokkal inkább azok vagyunk mindannyian, mint elsőre gondolnánk.Igazi bor-ínyenc vagy? Vagy inkább az „egy pohárral a vacsorához” típushoz tartozol? A játék ideális választás mindkét esetben.

Beszállás

19:30

Indulás

20:00

A program vége

22:45

Fel is merülhet emiatt a kérdés bennetek, hogy ha a látásotokra nem támaszkodhattok, akkor vajon mennyire tudnátok boldogulni a világban „vakon”? Ezt most játék szinten kipróbálhatjátok velünk, interaktív borkóstolónk ugyanis csak az ízlelést és szaglást engedélyezi a játék során. Igazi kihívás kalandvágyó, bátor vendégeinknek, legyenek akár amatőr borfogyasztók vagy profi borozók, ez a játék ugyanis garantálja a vidám kalandozást a hazai borok világában. Figyelmeztünk minden, magát profinak gondoló kihívót, hogy ne legyenek túl bizakodóak, hiszen a tapasztalt borfogyasztókat is becsaphatja -volt már rá példa-, amikor a látást kizárjuk az elemzésből.

Vegyél részt Budapest új borkóstolóján, játssz velünk, tedd meg tétjeidet és élvezd a minőségi hazai  borok ínycsiklandó zamatát!

Az általunk képviselt borkaszinó játék nem valódi nyereményjáték, hanem inkább egy olyan interaktív borkóstoló, mely kaszinó ihlette játékra épül és így szórakoztatja a valódi kalandvágyó, borozni vágyókat, mindezt teszi persze exkluzív környezetben, egy egyedi tervezésű katamarán fedélzetén, Budapest szívében a Dunán ringatózva élő háttérzenével. A valóságban értéket senki sem veszíthet, ám ez nem csorbítja a játék izgalmát, hiszen nyertest hirdetünk, aki megkapja méltó jutalmát a játék végeztével.

Játékosnak jelentkezhetsz hozzánk egyénileg is, de minél többen érkeztek hozzánk, természetesen annál fokozottabb hangulatban lesz részetek akár ismerősként vágtok bele a versengésbe, akár menet közben barátkoztok össze a játék során. Asztalaink befogadóképessége 10 fő, a játék indulásához pedig minimum 2 ember szükséges.

Exkluzív program, a különleges borok kedvelő számára! 

Hajózz velünk, egy egyedi kivitelezésű, luxus katamaránon, miközben sorra elúszunk a főváros legszebb nevezetességei előtt és könnyed, játékos eleganciával bort kóstolunk.

Mit tartalmaz az ár:

 •  az árnak megfelelő értékű zsetonokat, amivel játszani lehet a borkóstoló során
 •  7 különböző, exkluzív minőségű bort, melyek mind hazai borvidékekről származnak
 •  ízletes, magyaros ízvilágú falatkákat bőséges kínálatban, melyek kiemelik a borok ízét, illetve semlegesítik is azokat 2 kóstolás között
 •  egy üveg ásványvíz
 •  1,5 / 3 órás budapesti sétahajózás a kivilágított belvárosban
 •  a borokhoz és a borkóstoláshoz megfelelő alap szintű oktatást, mely hosszú távon is használható
 •  élő zenés és táncos tradícionális folklór elemekkel tarkított műsor
wine casino

A játék menete: 

 1. Játékosainkat a bejáratnál várják hostesseink és miután megkapják egyenlően a játékhoz használható zsetonokat, melyek pontosan megegyeznek a program értékével. A játék kellékeként használt élethű zsetonok és asztal a valódi kaszinók hangulatát kölcsönzik számukra.
 2. Az asztalnál ülő játékosok névkártyákat kapnak a kóstoló teljes idejére, mellyel tulajdonképpen híres emberek bőrébe bújhatnak, vagy legalábbis elrejtőzhetnek az ő személyiségük mögött, fokozva ezzel a játék hangulatát, valamint idegen játékostársak esetében elkerülhető a nevek kuszasága és az ebből adódó zavarok. Sokkal kellemesebb a hangulat, ha a szomszédod a játék során Amadeus Mozart, vagy netán Zeusz.
 3. A játék kezdetén a játékvezető minden szabályt és fontos információt elmond a játék teljes menetéről és természetesen felvezeti, amit a hazai borfogyasztásról érdemes tudni. Nem kell izgulni, a játék célja nem a vizsgáztatás, vagy hogy bárki is unja magát, minden információ, amit megosztunk veletek, hosszú távú befektetésként érvényesül a borok világában, melyet ráadásul játékosan tanulhattok meg.
 4. Indulhat a játék, mindenki poharába kitöltjük az első kör kóstolót egy letakart üvegből, mely után következhet az alapos szagolgatás és ízlelés folyamata. A borkostoló játék 7 körből áll. Minden körben a játékosok vakkóstolással tesztelik az aktuális borkülönlegességet, mely után az asztalon feltüntetett táblázatban megtehetik tétjeiket.
 5. Megtippelhetik a bor színét, származási évét, százaléktartalmát és a fajtáját stb. mely után a játékvezető felfedi a valóságot és kiosztja a kör végén a jól megérdemelt nyereményeket. Míg mindenki elkortyolja vígan az aktuális bort, ő elkezdi meséjét a borról, bemutatva különlegességeit, ízvilágát is, sőt –és itt jönnek a képbe a vendégváró falatkák, amit a kóstolóhoz kínálunk-, a játékmester elmeséli, mely ízek azok, amik az aktuális bor ízét a legjobban kiemelik és semlegesítik is, hogy készen álljanak a játékosok a következő bor kóstolásához.
 6. Ezután következhet a következő kör, melyekből összesen 7 lesz a játék során kellemes hangulatban és ritmusban, ahogyan a játékosok igénylik
 7. A játék végén a nyertes átveheti jól megérdemelt nyereményét, melyet a Silverline Cruises nevében adunk át a számára.
 8. Ezzel azonban nincs teljesen vége az estnek, még tartogatunk egy meglepetést játékosaink számára, hiszen említettük, hogy a játék célja az élményszerzés és játékos tanulás, és ugyan a játékosok zsetonjaik értékét nem tudják közvetlenül beváltani, ellenben azoknak megfelelően extra kedvezményeket nyújtunk számukra a további borfogyasztáshoz a hajóút végéig. Ennek menetét munkatársunk személyesen, részletesen be fogja mutatni a helyszínen.

 

Fő célunk, hogy mindenki élvezze a játékot és jól érezze magát, miközben kóstol és kockára teszi zsetonjait. Ezen felül a programban résztvevők a teljes út során igénybe vehetik hajónk büfé szolgáltatásait, illetve a játék végén meg is vásárolhatják kedvenc boraikat.

Jelentkezz Borkóstoló játékunkra, hogy együtt ízlelhessük meg a magyar és nemzetközi borok kínálatát! A borkóstolás közben prémium falatokkal kényeztetheted ízlelőbimbóidat és egy merőben új játékban, életre szóló élményekkel kamatoztathatod borral kapcsolatos tudásodat!

Kiknek ajánljuk borkóstoló kaszinós játékukat

 

A Borkóstolás tökéletes párok számára, csapatépítésre, legény- és leánybúcsúra és egyéb vállalati rendezvényekre egyaránt.

Privát rendezvényre, csapatépítő program esetén vegyed fel velünk a kapcsolatot, hogy a számotokra legmegfelelőbb körülményeket biztosítsuk nektek! 8 főtől pedig előre egyeztetéssel és igény szerint már saját játékasztalt biztosítunk kisebb társaságok részére!

Igazi bor-ínyenc vagy? Vagy inkább az „egy pohárral a vacsorához” típushoz tartozol? A játék ideális választás mindkét esetben.

A 3 órás hajóút során a vendégekből valódi játékosok lesznek, akik élesben tesztelhetik tudásukat a borok világában a hazai borok terén, miközben élvezik az eléjük táruló varázslatos budapesti panorámát.

F E L