FORGOT YOUR DETAILS?

Budapest – Szentendre Hajótúra

10 -tól

Cikkszám: BSZCRUISE Kategória: Címkék: ,

Leírás

Budapest – Szentendre hajó: Fedezd fel Magyarország legromantikusabb kisvárosát

 

Csatlakozz Budapest – Szentendre hajónkhoz és látogass el festők városába, Szentendrére.

Budapestről Szentendrére érve a Duna-kanyar lélegzetelállító panorámája kísér minket utunkon. Szentendrén pedig a kisváros egyedi esszenciája és kultúrája fogad minket.

Szentendre csupán 20 kilométeres távolságra fekszik Budapest központjától, mégis olyan érzést kelt, mintha egy egészen távoli, a főváros zsúfolt tömegétől elrejtett kisvárosba érkeznél. A város méltán érdemelte ki a Festők városa címet. Nem csak a fantasztikus Dunakanyar, de a velencei hangulatot idéző kis utcák, sikátorok szövevényes hálózata miatt is. A főtér barokk stílusú épületei, apró macskaköves utcái, a városon keresztülcikázó kis patak, minden látogatót le vesz a lábáról.

A központ a helyi fiatalság és a turisták által is kedvelt városrész. Állandó és időszakos művészeti kiállítások, fesztiválok és kulturális programok várják az odalátogatókat. A központ utcáin sétálva utcai zenészekkel és helyi művészekkel találkozhatunk úton-útfélen.

A város főutcája, a Bogdányi utca igazi kincsesbánya a hungarikumokat kedvelők számára, ahol egymást érik az apró kis üzletek. Egyedi ékszerek és ruhák, magyar borok és pálinkák, különböző művészi kivitelezésű dísz- és emléktárgyak.

A városnézés közepette megéhezve, megannyi hangulatos étterem és cukrászda várja a finomságokra vágyókat.

Budapest – Szentendre hajókirándulásunkra egyirányú és retúr jegyek is vásárolhatók.

Budapest – Szentendre hajóutazás a 11-es kikötőből indul az Erzsébet híd pesti lába mellől, majd be- és kiszállási, illetve útmegszakítási lehetőséget kínál a Batthyány térnél.  

További információk

Adult

3000

Child (age 3-14)

2700

Bicycle / pc

1200

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Budapest – Szentendre Hajótúra” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

F E L