FORGOT YOUR DETAILS?

Hajós vacsora és zongoraest

Értékelés 5.00 az 5-ből, 4 értékelés alapján
(4 vásárlói értékelés)

16,500Ft-tól

Hajós vacsora Budapesten! Romantikus környezet, élő zenei előadás! Kell ennél több?

További információk

Child Ticket under 5 years old

0

Hajós vacsora és zongoraest termékről 4 értékelés

  Megnézem az értékeléseket minden nyelven (15)

 1. Értékelés: 5 / 5

  Ábrahám Luca

  A legjobb budapesti program, amin eddig voltam! Vacsora, élő műsor és hajózás… olyan összhangban volt minden, hogy csak ámultunk. A férjemmel imádtuk! Külön gratuláció a szuper kedves személyzetnek!

 2. Értékelés: 5 / 5

  Éva

  A párommal vettem részt a vacsorás zongoraesten. Fantasztikus élménnyel lettünk gazdagabbak.
  Kedves felszolgálók, kiváló ételek és színvonalas műsor, no meg az a gyönyörű panoráma!
  Az egész lélegzetelállító volt!
  Köszönjük!

 3. Értékelés: 5 / 5

  Kis Andrea

  Fantasztikus élmény volt!!! Az ételek kifogástalanok, a műsor színvonalas, és a kivilágított Budapest egyszerűen gyönyörű. Nincs hozzá fogható!

 4. Értékelés: 5 / 5

  Attila Horváth

  Tegnap este feleségemmel 5. házassági és 10. ismertségi évfordulónkat ünnepeltük a hajón. A staff kiváló és minőségi munkát végzett, a műsor is remek hangulatot csinált. Azt sajnálom, hogy zömével csak külföldi vendégek veszik igénybe, mert szerintem magyar fizetőképes kereslet is lehetne rá. Az esti Budapesti panoráma szerintünk üti minden más főváros panorámáját. Másoknak is nagyon ajánljuk. Köszönjük a remek, romantikus estét. Köszönjük Silverline, köszönjük STAFF!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

BUDAPESTI HAJÓS VACSORA ÉLŐ ZONGORAMŰSORRAL

Tölts el egy felejthetetlen estét budapesti hajós vacsoraprogramunkon. Elegáns környezetben, luxus katamaránunkon végighajózunk a budapesti dunai szakaszon. A hajós vacsora során eléd tárul Budapest egyedülálló éjszakai panorámája, a kivilágított hidakkal és monumentális épületekkel.

Hajós vacsoraprogramunkat különleges zongoraműsorunk teszi meg inkább magávalragadóvá. Két tehetséges zongorista és egy fantasztikus énekesnő gondoskodik az este hangulatáról. A műsor során felcsendülnek a legtöbbek által jól ismert és közkedvelt romantikus és szórakoztató, könnyed dallamok.

A gyertyafényes hajós vacsora során professzionális és barátságos pincérek szolgálják fel a négyfogásos menü ételeit. A menü főétele választható: kacsa, marha és vegetáriánus opciót egyaránt biztosítunk.

Budapest varázslatos fényei, az ízletes ételek, a gyertyafény és a zongoraműsor révén zongorás vacsoraprogramunk kitűnő választás születésnap, esküvő, újév, vagy valentin-nap alkalmából.

Beszállás

19:00

Indulás

19:30

A program vége

22:30

A zongoraműsorral kísért vacsorahajó a hét minden napján útnak indul. Télen a fűtés, nyáron a légkondicionálás biztosított.

A hajó 19.30-kor indul a 11-es dokkról, majd 22:30-ra érkezik vissza kiindulási helyére.

Halmozd az élvezeteket az esti vacsorás hajós programunkon. A 3 órás Sétahajózás során 4 fogásos vacsorát szolgálunk fel kedves vendégeinknek, amíg városnéző hajónkról megtekinthetik Budapest legszebb részeit a Dunáról.

A Zongoristák Harca egy különleges program, teli humorral és érzelemmel. A háziasszonyunk segítségével emberi nyelvre fordítjuk a zongorák olykor fájdalmas vagy bohókás dallamait.

JEGYTÍPUS ÁR
4 fogásos vacsora 16.500 Ft
4 fogásos vacsora (italcsomaggal)  22.500 Ft
Gyerek jegy (5-10 éves korig) 14.700 Ft

Budapesti hajós vacsora zongoraműsorral, közismert és közkedvelt dallamokkal

Zongorás hajós vacsoránkon már több ezer látogatót fogadhattunk. A program végeztével örömmel látjuk vendégeink arcán a mosolyt, amit a fantasztikus hajózás élménye csalt arcukra.

Legyél te is részese a tökéletes harmóniában eltöltött hajós vacsorának. A zongoraműsor, a fantasztikus ízek, és a budapesti panoráma együttese, garantáltan felejthetetlen estét nyújt neked és kísérőd számára.

Jóval több ez, mint egy egyszerű vacsora: luxus körülmények közötti háromórás élményutazás.

F E L