FORGOT YOUR DETAILS?

FIÓK LÉTREHOZÁS

Budapesti Városnéző Program

7.875 Ft-tól

Fedezd fel Budapest legszebb részeit egy rendhagyó városnéző program keretein belül! Nem csak külföldieknek, de nekünk magyaroknak is tartogat sok érdekes információt hazánk fővárosáról!

Mit tartalmaz az ár?

  • 3 órás városnézés Budapest főbb nevezetességei között
  • Ingyenes fuvar a megadott szálláshelyről induláskor
  • Élő idegenvezetés az alábbi nyelveken: angol, német, francia, olasz, spanyol Légkondicionált busz
  • Fotózási lehetőség a Gellért-hegyen
  • Sétálási és fotózási lehetőség a Budai Várnegyedben
  • 12 éves korig 50%-os kedvezmény

Budapesti Városnézés

Csatlakozz városnéző körtúránkhoz és fedezd fel Budapest főbb látványosságait kényelmes körülmények közt, több nyelven is elérhető, élő idegenvezetés kíséretében!
Buszos városnéző túránk felvesz téged az általad meghatározott szálláshelyen, így az odajutással sem kell foglalkoznod.
Végig vezetünk a főbb nevezetességek mellett és idegenvezetőnk minden, számodra érdekes és fontos információt elmesél az adott helyszínről, mindezt érdekes köntösbe bújtatva.
Bejárhatod velünk a főváros mindkét oldalát, átkelve ezzel 2 különleges hídon is, melyek hosszú idő óta fontos szerepet töltenek be a városi közlekedésben, azáltal, hogy összekötik a várost a Duna felett.

MENETREND

Nyár

Ápr-Okt

10:00/11:00
14:30
Hétfő
Igen
Kedd
Igen
Szerda
Igen
Csütörtök
Igen
Péntek
Igen
Szombat
Igen
Vasárnap
Igen
Tél

Nov-Már

10:00/14:30 Igen Igen Igen Igen Igen Igen Igen

PROGRAM INFORMÁCIÓK

Programunk magában foglalja az ingyenes helyszíni beszállást, mely szerint munkatársaink a megadott szálláshelyen felveszik utasainkat a program kezdete előtt.

Útvonalunk első szakaszában a Parlamentet vesszük górcső alá az épület Duna-felőli szakasza mentén kaphatnak az épület homlokzatára gyönyörű betekintést utasaink.

A Margit-hídon átkelve pedig megcsodálhatják jobb oldalt a Margit szigetet, mely a helyiek kedvelt szabadidős tevékenységeinek helyszíne, valamit visszatekintve a belváros nevezetességeinek impozáns látképe villan fel a baloldalon.

Következő úticél a Budai Várnegyed lesz, ahol rövid megálló keretében biztosítjuk a lehetőséget varázslatos képek készítéséhez, ugyanis a Halászbástya panorámás kilátása már megannyi művészt is inspirált fotók, videók készítésére. A Mátyás templom vakító fehérsége már a vízen érkező hajósokat is elkápráztatja, hát még ha valakinek lehetősége van közelebbről is megvizsgálni az épület részletesen kidolgozott vonalait.

Utunkat a Gellért hegy irányába folytatjuk, mely méltán lett minden ide látogató kedvence, hiszen tetejéről látható a legszebb, panorámás kilátás, mely mind nappali fényben, mind éjszakai világítás mellett elvarázsolja az oda látogatót. Kiváló képek készíthetőek a város különböző pontjairól.

A hegyről lefele az Erzsébet hídon haladunk át és keresztül szelve a belvárost a Hősök terét vesszük célba, mely a Parlament épülete mellett talán a legikonikusabb szimbóluma Magyarország fővárosának. Közben keresztül haladunk a város egyik legnépszerűbb utcáján is, az Andrássy úton, amely különleges épületeivel múlt korok hangulatát és pompáját idézi fel előttünk.

Az Opera híres épülete előtt elhaladva indulunk visszafelé, szemügyre véve a szent jobbot őrző Szent István Bazilika gyönyörű épületét.
Túránk végső állomása a Hotel Intercontinental- Eurama Office, mely tökéletes helyszínül szolgálhat egy gyalogos városnézéshez, ami méltó befejezése lehet könnyed városnéző körutunknak. A Széchenyi Lánchíd, a Váci utca, a Budai oldalon a sikló és a vár mind mind csalogatják az érdeklődőket egy kényelmes gyalogos sétára a 4 keréken töltött nap utáni levezetésként.

TOP