FORGOT YOUR DETAILS?

FIÓK LÉTREHOZÁS

Dunakanyar túra

17.640 Ft-tól

Csodálatos Duna kanyar hazánk egyik legkiemelkedőbb régiója! Budapestről könnyen elérhető Esztergom , Visegrád, Szentendre csodálatos városa!

Cikkszám: DANUBE_B Kategória:

Figyelem

Az odautat külön busszal oldjuk meg, a visszaútra pedig becsatlakozunk a Szentendréről induló menetrend szerint induló hajójárathoz. Visszatérés a belvárosba hajóval csak május 1 és október 27 között megoldható. Alacsony vízállás esetén illetve téli időszakban a visszatérés csak busszal megoldható.

Visegrád, Esztergom, Szentendre - Vár a Dunakanyar

Fedezd fel a Duna egyik legcsodálatosabb szakaszát velünk és érezd, ahogy a hely történelmi jelentőségének a hangulata eltölti szívedet. Csatlakozz Dunakanyar túránkhoz és csodáld meg ezt az egyedülálló természeti jelenséget!

A Dunakanyar Esztergomtól tart egészen a fővárosig, habár Szentendrét szokták emlegetni, mint déli kapuját ennek a különleges természeti jelenségnek, mely a Börzsöny hegység és a Visegrádi dombok között folyik kanyarulatokkal teli útján.

Nyár

Ápr-Okt

09:00 Hétfő
Nem
Kedd
Nem
Szerda
No
Csütörtök
Igen
Péntek
Igen
Szombat
Igen
Vasárnap
Igen
Tél

Nov-Márc

09:00 Nem Nem Nem Nem Nem Igen Nem

PROGRAM INFORMÁCIÓ

Utasainkat a kívánt szálláson ingyenesen felvesszük, majd irány a valódi történelem! Az út kényelmét odafele légkondicionált buszok szolgáltatják, melyek bármely viszontagságos időjárási körülmények között garantálják a kényelmes utazást.

Meglepő módon, egyenesen Szlovákiának vesszük az irányt, hiszen a monumentális Esztergomi Bazilika méltóságteljes látványa pontosan a túlsó partról tárja elénk legszebb képét.
A hídon átkelve azonnal megérkezünk Esztergomba, ahol utasainknak lehetősége lesz ennek a gyönyörű Bazilikának a meglátogatására és a Bazilika mellől a Duna megcsodálására.

Utunkat ezt követően déli irányba vesszük és elindulunk a Dunakanyar talán leghíresebb építménye, a Visegrádi vár felé.

Visegrádon meglátogatjuk a hivatalos királyi lakhelyet, mely a várhegy aljában terül el és megannyi építészeti csodája egészen a mai napig fennmaradt.

Eme látványosságok után egy hamisítatlan magyaros, 3-fogásos ebéd következik, hogy elég erőt gyűjtsünk a túra folytatásához.

A következő megálló pedig Szentrendre lesz, mely méltán vált a látogatók kedvencévé különleges és hazánkban egyedi hangulata miatt. A városkát egy többnyelven is elérhető élő idegenvezetés kíséretében körbejárjuk és megszemléljük a számtalan érdekes múzeum (úgy mint marcipán múzeum vagy karácsony múzeum) és utcai művészek és értékesítők által létrejött romantikus hangulatú utcákat.

A szentendrei túra után pedig évszaktól és lehetőségektől függően felszállunk a menetrend szerinti Szentendre-Budapest hajóra, hogy a Duna vízén érkezzünk vissza a fővárosba, miközben megcsodálhatjuk a gyönyörű folyó-menti tájat, aztán Budapestre beérkezve is egy teljesen új oldalát fogja mutatni felénk a város a hullámok tetejéről.

Egész napos túránk a belváros szívében ér véget, ahonnan a Váci utca, a Lánchíd, a Budai vár mind mind pár perc sétányira vannak, így a városnézés gyalogszerrel tovább folytatható azok számára, akiknek ez után a kaland után is maradt energiájuk.

Mit tartalmaz az ár?

  • 9,5 órás felejthetetlen élménytúra a Dunakanyarban
  • Ingyenes felvétel a megadott hotel bejáratánál
  • Élő idegenvezetés több nyelven is elérhető: Angol, német, francia, olasz, spanyol
  • Légkondicionált buszok
  • Az ár tartalmazza a 3-fogásos ebédet
  • Visszaút a belváros szívéig
  • 12 éves korig 50%-os kedvezmény
TOP