FORGOT YOUR DETAILS?

FIÓK LÉTREHOZÁS

Élményautóvezetés

37.485 Ft

Lepd meg szeretteidet egy fantasztikus élményvezetéssel vagy teszteld saját tudásodat Magyarország legismeretbb versenypályáin! Kihívás, kaland, sebesség, életérzés, életre szóló emlék!

Cikkszám: ST-DRIVEX Kategória:

Adj emléket & Élményt Ajándékba, hisz az egy életre szól! - Élményautóvezetés Budapesten

Kedvenceid az autós, esetleg az „autós-üldözős” filmek? Markolod a karfát vagy sebességet váltanál a távirányítóval, mikor nézed őket? A szereplőkkel együtt taposod a pedált és bedőlsz a fotelban – akarom mondani kanyarban? Magadra ismertél? Vagy netán ráismertél valakire, akit szívesen megajándékoznál? Jó hírünk van számotokra, ugyanis lehetőséget nyújtunk nektek, hogy különleges vezetési technikákat és manővereket sajátíthassatok el nálunk, valóban profiktól.

Vágj bele akkor ebbe a kalandba, és ne hagyd többé, hogy a vezetés élménye csak a képernyő túloldaláról érjen el téged! Ülj bele egy valódi sportautóba, melynek már indításakor átjárja minden porcikádat az erő. Gyere és vezesd az autót te magad olyan sebességig, melyről korábban csak álmodtál, vagy sajátíts el pár trükköt szakembereinktől, akik valódi rally vagy drift technikák titkaiba is beavatnak téged a tesztvezetés során.

Válaszd élményvezetési csomagunkat és élvezd az autók nyújtotta élményt a hazai pályákon, a valóságban! Legyen most valóban a te kezedben az irányítás a távirányító helyett!
Csatlakozz hozzánk és te is tapasztald meg, milyen érzés bevenni a kanyart, ha sok száz lóerő felett uralkodsz.

Mit vezethetsz?

Miért az élményvezetés? Kiknek ajánljuk?

Az élményszerzés azoknak, aki valóban odaadással figyelik az autós sporteseményeket, akik tátott szájjal figyelik a képernyőn az üldözős jeleneteket és titokban minden vágyuk, hogy egyszer nekik is hasonló élményben legyen részük.
Fontosnak tartjuk, hogy azoknak is megadjuk a kellő mennyiségű adrenalin adagot, akik nem feltétlenül csak a luxus autók nyújtotta vonalaktól jönnek lázba, hanem tudják, hogy a mélyben egy sokkal munomentálisabb erő mozgatjha az autót, a valódi művészet pedig, amikor ezt az erőt valaki stílusosan a felszínre tudja hozni.
Vágjatok bele a kalandba és ezúttal legyetek ti a főszereplői ennek az autós filmnek, ami – meg fogjátok látni – sokszorosan fölülmúlja az élményt, hacsak kívülről lennél nézője az eseményeknek.

TOP