FORGOT YOUR DETAILS?

FIÓK LÉTREHOZÁS

Folklór ajándékutalvány

39.690 Ft

 

Cikkszám: FOLG Kategória: Címke:

Leírás

További információk

Choose the type of your Gift Voucher

Standard Dinner Package 126€, Dinner & Drink Package176€, Dinner & Unlimited Drink 284€, Dinner & Window Seat 154€, Dinner & Drink package + Window Seat 204€, Dinner & Unlimited Drink + Window Seat 312€

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Ajándékozz gasztro - és kulturális élményt bármely jeles alkalomra családtagjaid, barátaid, vagy munkatársaid számára!

Budapesti műsoros hajós vacsoraprogramjaink már hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek a külföldi és hazai vendégeink körében, ezért jegyeink az idei évtől ajándékutalvány formájában is megvásárolhatók.

A romantikus gyertyafény, az ízletes négyfogásos menüsor, az éjszakai fényekben tündöklő budapesti panoráma már önmagában is felejthetetlen élménnyel kecsegtet. Vacsoraprogramunkat azonban látványos, vidám, igazi magyaros virtussal átitatott operett és folklór műsorunk teszi igazán élményekkel telivé. A jó hangulat, a közös nótázás ezeken a hajós programokon garantált!

Lepd meg szeretteidet különleges hajós vacsoraprogramunkra szóló ajándékutalvánnyal!

Az ajándékutalvány tulajdonosa egy kellemes négyfogásos vacsorát fogyaszthat el másodmagával a Silverline Cruises vacsorahajóján. A vacsorát vidám Operett és folklór műsorunk kíséri, magyar folklór táncosok és operett énekesek népszerű műsora.

Az utalvány előzetes telefonos asztalfoglalást követően, ünnepnapok kivételével, a vásárlási évet követő év utolsó napjáig felhasználhatóak.

A vacsoraprogram minden nap este 19:30-tól veszi kezdetét.

Utalvány tartalma:

  • ~ 3 órás budapesti hajózás 2 személynek
  • Gyertyafényes vacsora
  • Welcome drink
  • 4 fogásos vacsora
  • Operett és Folklór műsor
  • Privát asztal
TOP
Preview
Close