FORGOT YOUR DETAILS?

FIÓK LÉTREHOZÁS

Prémium élményautóvezetés

62.685 Ft

Tedd próbára magad Magyarország legkiemelkedőbb versenypályáin vagy add ajándékba az adrenalin bombát! Száguldj legálisan és tanulj megállni profiktól!

Cikkszám: PR-DRIVEX Kategória:

Adj emléket & Élményt Ajándékba, hisz az egy életre szól! Autóvezetési Élmény Ajándékba

Mindent elsöprő erővel arra vágysz, hogy valódi sportautót vezess? Fontos számodra, hogy te fogd a kormányt és átjárjon az érzés, hogy te uralod az autót az utakon? Élvezetet nyújt számodra a hatalom érzése, mikor az átlagosnál különlegesebb autóban ülhetsz? Netán ismersz valakit, akire illik mind ez a leírás? Akkor pontosan nektek szól ez az ajánlatunk!

Merj nagyot álmodni, és ne hagyd, hogy az eddig megszokott körülmények korlátozzák a magadba vetett hitedet! Lépj túl a megszokott határokon és érd el akár a 300 km/h-s sebességet is prémium kategóriás sport autóinkon, hogy valóban megtapasztald, milyen érzés, mikor szárnyalsz. Válaszd élményvezetés csomagunkat és hagyd, hogy a 700 lóerő érzése átjárja minden porcikádat, amint beindítod a motort. Olvadj össze az erőnek ezzel a monumentális hatalmával és hengereld le a kanyarokat!

Legyél most te az, aki egy ilyen autóban ül és vezeti, ne pedig az, aki mindig csak másokat néz. Vedd kezedbe az irányítsd és ajándékozd meg magatokat ezzel az élménnyel idén, ülj te most az irigylésre méltóak oldalán.

Csatlakozz hozzánk és te is tapasztald meg, milyen érzés bevenni a kanyart, ha sok száz lóerő felett uralkodsz.

Mit vezethetsz?

Mit kínál egy autóvezetési élmény, annak aki ezt kapja ajándékba?

A versenyautók, valamint az extravagáns sportautók szerelmeseinek nyújtani egy nem mindennapi lehetőséget, hogy ez alkalommal ők vegyék a kezükbe az irányítást és megtapasztalhassák azt a különleges érzést, amit egy ilyen mestermű vezetése jelent.
Fontos célkitűzésünk volt, hogy hazai berkekben is elérhetővé tegyük az élmény kipróbálását azoknak, akik a képernyőn keresztül lehet már számtalanszor átélték a vezetés élményét, de a valóságban még sosem.
Válasszátok a sportkocsi tesztvezetésre jogosító ajándék utalvány lehetőségét, hogy megajándékozzátok magatokat, vagy a számotokra kedves ismerősötöket egy valóban különleges élménnyel. A részletek egyeztetése érdekében pedig ragadjatok telefont, hogy megbeszéljük, mikor és hogyan szeretnétek beváltani az ajándék utalványt.

TOP