FORGOT YOUR DETAILS?

FIÓK LÉTREHOZÁS

Puszta túra

20.475 Ft-tól

A híres magyar Hortobágy! Csikósok, lovasok, huszárok otthona! Töltsön velünk egy fantasztikus napot és kóstoljon bele a magyar ízekbe és hagyományokba!

Cikkszám: PUSZTA Kategória:

Mit tartalmaz az ár?

  • 8 órás felejthetetlen élménytúra a Pusztába
  • Ingyenes felvétel a megadott hotel bejáratánál
  • Élő idegenvezetés több nyelven is elérhető: Angol, német, francia, olasz, spanyol
  • Légkondicionált buszok
  • Az ár tartalmazza a 3-fogásos ebédet és egy jó pohár bort
  • Visszaút a belváros szívéig
  • 12 éves korig 50%-os kedvezmény

Kalandtúra a Hortobágyra

Ha azt mondjuk Magyarország, sok külföldi számára az első szó, ami beugrik, az a Puszta. De nem csak az ő számukra különleges ez a hely, hanem egész történelmünk meghatározó része volt az Alföld területe, mely saját stílusával és önálló kultúrájával megannyi művészünket megihlette.

Számtalan vers dicséri a terület báját, számtalan, mára országszerte elterjedt ételünk származik a környékről. Saját népművészeti stílusok alakultak ki itt és nem utolsó sorban a mocsaras lápos vidéknek köszönhetően virágzott a ma már mosollyal az arcunkon emlegetett betyár korszak.

Szóval nem, nem csak a külföldiek számára lehet érdekes az a Puszta túra, hanem mindenki számára, aki valóban megismerni kívánja hazánk ezen területének egyedi hangulatát.

Menetrend

Nyár

Ápr-Okt

09:00 Hétfő
Igen
Kedd
Nem
Szerda
Igen
Csütörtök
Igen
Péntek
Nem
Szombat
Nem
Vasárnap
Igen
Tél

Nov-Már

09:00 Nem Nem Igen Nem Nem Nem Igen

Program Információ

Utasainkat a kívánt szálláson ingyenesen felvesszük, majd irány a Puszta!

Egyenesen Kecskemét irányába haladunk, ami méltán minősül az Alföld fővárosának aktív kulturális és gazdasági élete miatt.

Kecskeméten idegenvezetőnk segítségével bejárhatjátok a várost és a leghíresebb nevezetességeket, úgy mint a Cifra Palota vagy a Városháza.

Ezt követően megfáradt és megéhezz csapatunkat egyenesen egy tradícionális, helyi Csárdába vezényeljük, hogy fáradt vándorként élvezhessék a híres helyi vendégszeretetet.

A Csárdában üdvözlő itallal fogadják vendégeiket, mely mi más is lehetne, mint a híres Alföldi pálinka valamely gyümölcs áttranszformálásából.

Az ebéd előtt, mely tartalmaz 3 fogást és az italokat is, vendégeink még megtapasztalhatják a lovasszekéren való utazást, valamint megtekinthetik a tradicionális és méltán híres pusztai lovas show-t, mely nemzetközi szinten is sikereket arat a világ bármely táján.

Az ebédet követően pedig visszaindulunk a fővárosba és megfáradt vándorjainkat egészen a belváros szívéig visszük, hogy ha bármely nevezetességet megnéznének, az intenzív nap után ne kelljen sokat gyalogolniuk.

A Váci utca, a Lánchíd, a Budai vár mind-mind pár perc sétányira vannak.

TOP