FORGOT YOUR DETAILS?

FIÓK LÉTREHOZÁS

Városnézés a Dunán Augusztus 20-án

6.615 Ft-tól

Budapesti Hajós Városnézés – 2 órán keresztül

Cikkszám: SIGHTS-1 Kategória:

Leírás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

BUDAPESTI SÉTAHAJÓ – VÁROSNÉZŐ HAJÓKIRÁNDULÁS

A sétahajózás egy kényelmes, valamint sok szempontból a legelőnyösebb, legkülönlegesebb módja a városnézésnek a hagyományos sétálós módszerhez képest. Budapest pedig messze az egyik legszebb a Duna-menti városok közül különleges hangulatával és változatos építészeti stílusaival, éppen ezért hiba lenne kihagyni a környéken járva a hajós városnézést.

A főváros látképe már önmagában is fantasztikus élményt nyújt szemlélői számára, mindezt pedig a folyóra megfigyelve, ahol közvetlen kilátás nyílik mindkét irányba és hidak alatt siklik át a hajó, felfedve ezzel egy ritkán látott arcukat, kifejezetten felfokozott élményben lehet része a kalandvágyó utasoknak.

Csatlakozz hozzánk, ehhez a nem szokványos városnézéshez és lehetőséged nyílik rá, hogy a sétahajónk fedélzetéről nyíló remek látványban legyen részed s megörökíthesd utazásod élményét. Az út során remek kilátás nyílik a főváros legnépszerűbb és leglátványosabb épületeire, valamint egyedi perspektívából szemlélheted meg a dunai hidakat és nem utolsó sorban a zsúfolt tömeget is elkerülheted.

A jegy tartalma:

 • ~ 3 órás budapesti hajózás
 • Büfé
 • VIP kilátás a tüzijátékra
 • Gyermekkedvezmény

Beszállás

18:30

Indulás

19:00

Program vége

~ 22:00

Érkezés 30 perccel az indulást előtt!

Városnéző hajózás

Amit Budapesti sétahajó programunk kínál:

 • tökéletes kilátás, Budapest nevezetességei teljes pompájukban mutatják meg magukat
 • szórakoztató folyami sétahajózás prémium minőségű hajókon
 • nyitott teraszos és zárt üvegű hajós városnézés, melyek kellemes légkört biztosítanak bármely időjárási viszonyok között
 • Büfé, mely utasaink igényeit elégíti ki az út során legyen szó egy hideg sörröl vagy egy tűzforró teáról.
 • Nassolási lehetőség büfénk kínálatából, ahol a sós paninik mellett a jégkrém egyarnt megtalálható.
 • Budapesti városnéző sétahajóinkkal 3 órán át utazhatsz végig Budapest belvárosában

Luxus városnéző hajókirándulásunk ideális azok számára, akik szeretnék Budapestet részletesen megismerni és többre vágynak, mint egy egyszerű, fárasztó városnézés.

Hajókázz a Dunán egy 2013-ban épült, egyedi tervezésű hajón. Egyedi sétahajónk mind műszaki minőségében, mind megjelenésében egyedülállónak számít, vadonatúj hajó lévén üde színfolt a Dunán. Dőlj hátra, pihenj és élvezd a csodálatos budapesti panorámát.

Budapesti sétahajónk 3 órás városnéző utazást kínál.

A hajó az Erzsébet hídtól indul, onnan felmegy a Dunán észak fele a Margit hídig, ott pedig visszafordul a Rákóczi híd irányába. Az indulás és az érkezés helye ugyanott történik.

Főbb hidak, melyeket érintünk a hajóút során:

 • Erzsébet híd: Ami alól a túra indul. Az indulásra várva is érdemes nézelődni, hiszen átellenben ott az első különlegesség, a Szent Gellért emlékmű, ahova visszaérkezés után érdemes is lehet átsétálni.
 • Széchenyi lánchíd: Ez a maga nemében is monumentális és különleges építmény volt az első kőépítmény, mely összekötötte Budát és Pestet, elhozva egy új korszakot a város történetében, amikor alapvetően erős változások zajlottak országszerte.
 • Margit híd: Nem egészen 20 évvel az első híd megépítése után már készült is a város másodok összekötő építménye.
 • Szabadság híd: A korábbi hidak népszerűségének köszönhetően megváltozott a város szerkezete és amikor a hídvámokból keletkezett bevétel meghaladott egy meghatározott összeget, megépítették a következő hidat a Gellért Hegy lábához, hogy kielégítsék az igényt.
 • Petőfi híd: A jelenleg is látható hidat 1950 után újították fel, ugyanis a második világháború alatt a menekülő német katonák felrobbantották az eredeti építményt.
 • Rákóczi híd: A jelenlegi legdélibb híd Budapesten, mely egy tervek szerinti (később soha meg nem valósuló) a fővárosban tartandó világkiállításra készült. Óriási segítséget jelentett a Petőfi híd tehermentesítésében.
Egyéb nevezetességek, melyeket érintünk a hajóút során:
 • Budai Várnegyed: A Várkert Bazárral együtt a vár a budai hegyek legnívósabb, legmutatósabb látványossága, mely lélegzetállító látványt nyújt mind a pesti oldalról, mind a Duna közepéről természetesen.
 • Parlament: Az Országház a világ harmadik legnagyobb és nem mellesleg legszebb parlament épületeinek egyike, Budapest egyik szimbóluma, mely már a Batthyány térről is impozáns látványt nyújt, de igazi arcát akkor vehetjük észre, ha közvetlen közelről, a vízen hajózva szemléljük meg részletes kivitelezését. Tökéletes fotótéma a képek szerelmeseinek.
 • Gellért-hegy: Az Erzsébet híd lábától felfele magasodó domb igazi turistacsalogató nevezetességnek számít a környezetéhez képest kimagasló méreteivel, ahonnan gyönyörű panorámás kilátás nyílik az egész városra. Nappal, alkonyatkor és az esti fényeknél egyaránt varázslatos a hangulata a városnak odafentről.

Csatlakozz hozzánk és legyen egy felejthetetlen városnézési élményben részed, amikor a friss szellő által körbehordott városi illatok kavalkádjában érzed a felcsapódó vízpermetet és azt kívánod, bárcsak sosem kötne ki a hajó újra, hanem tovább úszna a vízen egészen a tengerig. Pontosan ilyen élményt nyújt egy kellemes hajós városnézés.

Fedezd fel a város eléd táruló legapróbb részleteit napközben, élvezd a naplemente színeiben pompázó hangulatot vagy hagyd magad elvarázsolni az éjszakai látkép által.

TOP