FORGOT YOUR DETAILS?

FIÓK LÉTREHOZÁS

VIP – Élményautóvezetés

85.050 Ft

Ferrari Élmény Vezetés ajéndékba! Lepd meg kedvesed, barátod egy igazán ütős ajándékkal! Szereted a sebességet, esetleg szerettedről lehet elmondani ugyanezt! Ez álmaid autója és félsz,hogy soha nem jutsz hozzá? Nálunk igen a válasz!

Cikkszám: VIP-DRIVEX Kategória:

Adj emléket & Élményt Ajándékba, hisz az egy életre szól! - VIP élményvezetés profi pályákon

Fontos számodra a vezetés élménye? Élvezed minden pillanatát, amikor a kormány mögé ülsz és te uralod az utakat? Éppen ismersz valakit, akit nem ijeszt meg a 60-as tábla? Megtaláltad a megfelelő ajándékod, akár te szeretnél száguldozni, akár szeretted!
Mindig is arról álmodtál, hogy túlléped a 200 km / h-s sebességhatárt? Nálunk megteheted, sőt elmehetsz egészem a 300 km/ h-s sebességig is élményautó vezetésünk során, ahol akár 700 lóerő erejét érezheted a talpadtól a fejed búbjáig.

Hogyan kapcsolhatunk magasabb fokozatba?

Prémium kategóriás autóink látványa, már önmagában berobbantja a vért az ember ereiben! Mi van ha vezethetnéd is? Talán már egyre megszokottabb a látvány és a hang az utcákat járva is, hogy egyszer-egyszer elrepeszt mellettünk egy egész ménes, viszont nálunk egészen extrém körülmények között bizonyíthatja a bátorságát, aki meri!

Csatlakozz hozzánk és te is tapasztald meg, milyen érzés bevenni a kanyart, ha sok száz lóerő felett uralkodsz.

Mit vezethetsz?

Mit adhat egy élményvezetés felhasználójának?

A versenyautók, különleges luxus autók megszállottjainak felkínálni a lehetőséget, hogy saját bőrükön tapasztalják meg ezen különleges, prémium kategóriás autók adta vezetési élményt.
Így, végre Magyarországon is elérhetővé válik bárki számára a prémium vezetési élmény a híres hazai pályákon. Azoknak, akik a szerelmesei a gyönyörű luxus járműveknek, melyek az erő és hatalom fizikai megtestesítői, azt ajánljuk vágjanak bele életük egyik izgalmas kalandjába, tudatosítsák magukban, hogy igenis megérdemlik ezt az élményt!
Igényeljétek az ajándék utalványt és máris kapjátok kezetekbe a telefont, hogy időpontot és részleteket egyeztessünk arra vonatkozólag, mikor és hogyan válthatjátok be az utalványt.

TOP