FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Milyen az ideális rendezvényhelyszín Budapesten?

Különleges alkalom szervezésébe kezdtél? Például esküvőt szeretnél szervezni, netán az ügyfeleidet kápráztatnád el egy nívós konferencia helyszínnel?

Aki már szervezett valaha rendezvényt, legyen szó egy osztálytalálkozóról, csapatépítésről vagy születésnapról, az már legalább ezerszer feltette magában a kérdést, mi lesz végül a megfelelő helyszín az adott eseményhez.

Aki már szervezett valaha rendezvényt, az mostanra pontosan tudja, mennyire fontos egy rendezvény helyszínének a megfontolt kiválasztása a rendezvény sikerességének a szempontjából. Hiszen a jó helyszín szinte egyenlő a félsikerrel. Ez az egyik alap kérdés, amit el kell döntenünk a szervezés megkezdésekor, hiszen kis túlzással mondhatjuk, hogy ezután a többi szervezési folyamat szinte adja magát. Azt is mondhatnánk, helyszín nélkül nincs rendezvény!

Szóval nézz körül hajóflottánkban és válassz egyet budapesti rendezvény- és sétahajó helyszíneink közül, hogy legalább a helyszín kiválasztásával ne legyen több gondod.

Rendezvény- és sétahajók előnyei, tulajdonságai

A rendezvény típusától és valamilyen szinten az időtartamától is függ, milyen helyszínt keressünk egy adott esemény megszervezéséhez. Valamint szem előtt kell tartanunk, mi is az valójában, amit a rendezvényen résztvevőknek sugározni, üzenni szeretnénk a program során. Ezért fontos figyelni a szalvéta színén kívül alapvetőbb, monumentálisabb tényezőkre is.

Éppen ezért azoknak az érdeklődőknek, aki szeretnék elkápráztatni vendégeiket egy különleges élménnyel, kifejezetten ajánljuk a folyami hajózás igénybevételét, ugyanis romantikus, exkluzív és egyben családias a hangulata, gyönyörű a kilátás, és csöndes, mert a város zajától távol esik, mondani sem kell, ezáltal teljesen zártkörű lehet egy rendezvény. A privát hajó bérlés akkor is ideális lehet, hogyha amire helyszínt keresel, egy laza hangulatú csapatépítő program Budapesten.

Elsősorban fontos a létszám figyelembe vétele, hiszen a hajós helyszín korlátozott létszámmal működik, melynek kiegészítése csak nagyobb hajó igénybevételével/bérlésével működik. Ellenben ezért a kis kellemetlenségért cserébe az egyhangú, sokszor unalmas helyszín és kilátás helyett egy lélegzetelállítóan izgalmas tájképet kapunk, nem beszélve arról, hogy igény szerint ez folyamatosan változik, ha kell lakott településen belül, vagy akár kívül is.

Rendezvényhelyszín szempontjából a hajók presztízsértéke kiemelkedik az egyszerű terembérléshez képest, ezáltal többletértéket szolgáltat és a rendezvény színvonalát is emeli.

Az egyszerű igénybevétel érdekében a dokkok általában jól elérhetőek, az Erzsébet Híd alatti saját dokkunk közelében például van parkolási lehetőség a kocsival érkezők számára, valamint úgyszintén könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel – a gyönyörű kilátással rendelkező, híres 2-es villamos halad el mellettünk.

Privát hajó bérlés Budapesten

Hajóink számtalan rendezvényforma iránti igényt ki tudnak elégíteni, az ötlet kedvéért felsorolunk párat a legnépszerűbbek, legtöbbet igény bevettek közül.

Esküvői és Eljegyzési Helyszín

Legény és LeányBúcsú Budapesten

Csapatépítő Program Budapesten

Karácsonyi Céges Rendezvény

Konferencia Helyszín Budapesten

Csapatépítő Program Budapesten

Eljegyzési Vacsora Helyszín

Privát Hajóbérlés Rendezvényre

Milyen esetre ajánljuk motorcsónakjainkat (1-től maximum 12 főig)

 • romantikus ünneplés, születésnapi koccintás a pároddal és/vagy egy szűk családi és vagy baráti körrel
 • Lánykérés alkalmára
 • Naplemente, éjszakai városnézés

Több rendezvényt szervezel egyszerre, netán egy egész rendezvénysorozatot, mely több alkalomból, netán különböző méretű vendégseregből áll? Kérj ajánlatot tőlünk egy teljes csomagra, ahol különböző programokra különböző méretű rendezvényhajóval, netán motorcsónakkal, valamint csoportos, kedvezményes árral állunk a rendelkezésedre.

Esküvőt tervezel és szeretnéd, ha különleges lenne a leánykéréstől egészen az esküvő utáni ebédig? Nézd végig ajánlatunkat és válogassa a neked legszimpatikusabbak közül, hogy a folyamat akár egy fontos momentumát a vízen ünnepelhesd, vagy hogy egy fantasztikus, vízi témájú esküvőt varázsoljunk a számotokra,

 • Leánykéréshez, eljegyzési bulihoz – motorcsónak, rendezvényhajó
 • Jegyes fotózáshoz - motorcsónak
 • Polgári esküvőhöz – motorcsónak, rendezvényhajó
 • Esküvői fotózás - motorcsónak
 • Esküvői fogadás - rendezvényhajó
 • Esküvő utáni ebéd - rendezvényhajó

Próbáld ki helyszíneinket!
Amennyiben érdeklődsz valamelyik rendezvény- és sétahajónk irányt, gyere és próbáld ki vele kapcsolatos programunkat, hogy meggyőződj róla, ez lesz a megfelelő helyszín a számodra. Így tesztelni tudod a hajót, el tudod dönteni, mennyire tetszik a mozgó helyszín, mennyire vagyunk rugalmasak az igényeidnek megfelelően és tetszik-e csapatunk.

Ha végül megtetszik a szolgáltatásunk és minket választasz, a vacsora vagy városnézés árát (elmentett jegy ellenében) a végén levonjuk a hajóbérlési költségekből és megkapod tőlünk ajándékba.

 

Hajóink felszereltsége

 • Kapitány és legénység
 • Rendezvényhajóink belső terei légkondicionálóval és fűtéssel felszereltek az időjárási viszontagságok kiküszöbölésére.
 • Hangtechnika és egyéb technikai eszközök bérlésére van lehetőség.
 • Esküvői catering szolgáltatás igénybe vehető

 

Rendezvény lebonyolítására alkalmas hajóflottánk listáját itt találod.

Motorcsónak bérlésért érdeklődj az alábbi elérhetőségeken:

TOP