ELFELEJTETE JELSZAVÁT?

Hajós rendezvényhelyszín Budapesten

 

Különleges alkalom szervezésébe kezdtél? Esküvőt szeretnél szervezni, netán az ügyfeleidet kápráztatnád el egy nívós konferencia helyszínnel?

Aki már szervezett valaha rendezvényt, legyen szó egy osztálytalálkozóról, csapatépítésről vagy születésnapról, az már legalább ezerszer feltette magában a kérdést, mi lesz végül a megfelelő helyszín az adott eseményhez. Jól tudjuk, ezen a téren a döntés sosem egyszerű, hiszen a helyszín nagyban meghatározza a rendezvény hangulatát és sikerességét. Ez az egyik első választás, döntés, amit meg kell hoznunk a szervezés megkezdésekor, hiszen kis túlzással mondhatjuk, hogy ezután a többi szervezési folyamat már szinte adja magát.

 

Az ideális rendezvényhelyszín megtalálása már fél siker!

 

Miben tudunk mi segíteni?

Rendezvényhajóink különleges helyszínül szolgálnak bármely jellegű esemény számára. Stílusos berendezéssel, a hajóinkon biztosított modern technikai feltételekkel és nívós gasztronómiánkkal minden rendelkezésünkre áll egy tökéletes, hangulatos rendezvényhez.

Lehet szó családi rendezvényről, születésnapról, esküvőről, vagy céges vacsoráról, konferenciáról hajónkon ideális helyszínt találhatsz rendezvényed számára!

Miért válaszd rendezvényed helyszínéül hajóinkat?

Rendezvényhajónk a legtöbb esetben többet nyújt, mint egy étterem-, vendéglő bérlése. A Duna közepéről elénk táruló budapesti panoráma, egyedülálló háttért fest rendezvényed számára.

Rendezvényhajónkat nagy szeretettel ajánljuk mindazoknak, aki szeretnék elkápráztatni vendégeiket egy különleges helyszínnel. Hajóink elegánsak, exkluzívak és ha kell, rendkívül családias a hangulatúak. A rendezvények ideje alatt előre egyeztetett módon hajózunk végig Budapest dunai szakaszán, gyönyörű hátteret biztosítva ezáltal a rendezvény számára. A hajózás révén biztosítani tudjuk a rendezvények maximális zártkörűségét. Hajónk a Dunán hajózva bár a főváros központjában, jól megközelíthető helyen helyezkedik el, kihajózás után a város nyüzsgő zajától mégis távol esik.

Rendezvényhelyszín szempontjából a hajók presztízsértéke kiemelkedik az egyszerű terembérléshez képest, ezáltal többletértéket szolgáltat és a rendezvény színvonalát is emeli.

Az egyszerű igénybevétel érdekében a dokkok általában jól elérhetőek, az Erzsébet Híd alatti saját dokkunk közelében például van parkolási lehetőség a kocsival érkezők számára, valamint úgyszintén könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel – a gyönyörű kilátással rendelkező, híres 2-es villamos halad el mellettünk.

Milyen típusú rendezvényre bérelheted ki hajónkat?

Hajónk a legkülönfélébb rendezvények helyszínéül megállja helyét!
Lehet szó esküvőről, céges rendezvényről, születésnapról, nálunk minden feltétel adott egy tökéletes rendezvényhez!

Esküvők

Legény- Leánybúcsúk

Csapatépítő Programok

Karácsonyi Céges Rendezvények

Konferencia Helyszín Budapesten

Csapatépítő Program Budapesten

Eljegyzési Vacsora Helyszín

Próbáld ki helyszíneinket!

Amennyiben érdeklődsz valamelyik rendezvény- és sétahajónk irányt, gyere és próbáld ki vele kapcsolatos programunkat, hogy meggyőződj róla, ez lesz a megfelelő helyszín a számodra. Így tesztelni tudod a hajót, szolgáltatásaink keretében nyújtott gasztronómiánkat, el tudod dönteni, mennyire tetszik a mozgó helyszín, szimpatikus-e csapatunk.

Ha végül megtetszik a szolgáltatásunk és minket választasz, a vacsora vagy városnézés árát (elmentett jegy ellenében) végül jóváírjuk a hajóbérlési költségekből.

 

Rendezvényhajónk felszereltsége:

  • Kapitány és legénység
  • Légkondicionáló és fűtés
  • Tágas belső tér és terasz
  • Hang- és fénytechnika, vetítő vászon
  • Catering szolgáltatás
  • Saját konyha

Kérd árajánlatunkat és tartsd rendezvényed egy különleges helyszínen!

 

TOP