ELFELEJTETE JELSZAVÁT?

Vacsorahajó Operett és Folklór Műsorral

23.370 Ft-tól

3 órás Kultúra-Tradíció-Szórakozás-Városnézés és Vacsora, ezt nyújtja a Foklór vacsorahajó vendégei számára.

Az árak személyenként értendők

Cikkszám: F36 Kategória:

Program részletek

KORLÁTLAN ITALCSOMAG
Alkoholos italok Alkoholmentes italok
Minőségi magyar borok
(Különböző régiók boraiból pl.: Villány, Balatonfüred, Noszvaj)
Gyümölcslé
Szénsavas üdítőitalok
Pezsgő
(Édes és száraz)
Ásványvíz
(szénsavas és szénsavmentes)
Sör
(Staropramen, Borsodi)
Kávé
Tea

Beszállás

19:00

Indulás

19:30

Kiszállás

~ 22:30

Indulási helyszín
1051 Budapest, Petőfi tér, Dock 11.

A jegy tartalma:

 • ~ 3 órás budapesti hajózás
 • Gyertyafényes vacsora és ital
  (választott jegytípus alapján)
 • Élő folklór operett műsor
 • Privát asztal
 • Korlátlan italcsomag (opcionális)
 • Ablak melletti asztal (opcionális)

A jegy tartalma:

 • ~ 3 órás budapesti hajózás
 • Gyertyafényes vacsora
 • Vacsora és ital a választott csomag alapján
 • Privát asztal
 • Folklór operett műsor
 • Italcsomag (opcionális)
 • Ablak melletti asztal (opcionális)

Beszállás

19:00

Indulás

19:30

A program vége

22:30

Indulási helyszín
1051 Budapest, Petőfi tér, Dock 11.

Operett és folklór műsorral fűszerezett budapesti városnéző vacsorahajós programunk az egyik legnépszerűbb hajós városnéző program Budapesten. Nem meglepő, hiszen programunk jóval többet kínál, mint bármelyik egyéb városnéző-, vagy vacsoraprogram, hiszen egyszerre tárja elénk a város szépségét, miközben ízletes vacsorával kínáljuk vendégeinket, akiknek ezen kívül elő zenés műsorral is kedveskedünk.

Küldetésünk, hogy olyan programmal álljunk az érdeklődők elé, ami egyaránt érdekes hazai vendégeink számára, akik nosztalgiával hallgatják az ismerős dallamokat és örömmel fedezik fel a magyaros ételek ízvilágát újra és újra. Valamint kiemelten fontosnak tartjuk, hogy külföldi vendégeink is alapos ismeretekkel gazdagodjanak mind Budapest látképét tekintve, mind a magyar tradíciókkal kapcsolatban, legyen szó ízvilágról, zenéről vagy táncról.

Programunk tartalma

 • Budapesti hajós városnézés a naplementében, ahol a két városrész között átsuhanva mindkettő stílusából és hangulatából kapunk ízelítőt.
 • Gyertyafényes romantikus vacsora, melyhez egy 2/3 vagy 6-fogásos menüsorból választhatnak vendégeink. Mind az előételek, levesek és főételek között megtalálható húsmentes, húsos opció nemzetközi és magyaros ízvilággal is.
 • Színvonalas operett műsor kiváló énekesek közreműködésével, aki a magyar népzene széles palettáját lefedve szólaltalják meg az ismert dallamokat, melyek kiváló hangzása a magyarul nem értőket is elvarázsolja.
 • Szórakoztató folklór műsor tehetséges táncosokkal, akik színes ruháikban páros és egyéni táncokkal vetítik elénk a hagyományos néptáncok több generációjának alakulását.
 • Zenészeink a magyar népzene világába varázsolják a hallgatóságot a klasszikus népzenei elemekkel és hangszerekkel egyaránt.

A hajós vacsora program menete

A hajóra való beszállás 7:00-kor kezdődik minden nap, így a korán érkezők már a fedélzeten várhatják az indulást pezsgőjük társaságában. A hajóra való érkezéskor ugyanis, miután a helyére kísértük kedves vendégeinket.

7:30-kor pontban felhúzzuk a horgonyt és nekivágunk a kalandnak, egyenesen árral szembe, északi irányba haladunk felfelé a Dunán egészen a Margit hídig, ahol is visszafordulunk és úszunk az árral, át a hidak alatt egészan a Rákóczi hídig, azaz a belváros (a kivilágított, műemlékekkel tarkított városrész) végéig. Ott ismét visszakanyarodunk és ismét a Margit hidat vesszük célba. Ezt a kört a belvárosban 2x tesszük meg az este folyamán, lehetőséget adva ezzel utasainknak, hogy alaposan szemügyre vegyék a látványt.

Az érkezés 10:30-kor vissza a kiindulási ponthoz, azaz a dokk 11-hez az Erzsébet híd lábánál.

Budapesti hajós vacsoraprogramunk három órás felhőtlen szórakozást kínál azok számára, akik minket választanak, hogy elköltsenek egy élménydús vacsorát a barátaikkal, szeretteikkel, kollégáikkal.

Az utazás felénél csatlakoznak programunkhoz Folklór előadóink és a program második felében műsorukkal szórakoztatják kedves vendégeinket., így az első szakaszban a hangsúly a vacsorán és azon, hogy hangzásbeli élményt kapjanak vacsoravendégeink, míg a második szakaszra a vacsora túlnyomó részét elfogyasztva tudnak koncentrálni a látványos műsorra is.

Ha kedveled a finom ételeket és a különleges, autentikus, mozgalmas programokat, Folklór és operett vacsorás hajós utazásunk ideális esti program lesz számodra.

Italcsomagunk kínálata


Hajónkon kiváló alapanyagokkal dolgozó bár található, mely italkínálata minden igényt kielégít a teljes vacsorás program ideje alatt, legyen szó kávékról, különböző bor különlegességekről, tömény italokról vagy különlegesebbnél különlegesebb koktélokról.

Azok számára azonban, akik szeretik, ha a jó dolgok házhoz jönnek, van egy különleges italcsomag ajánlatunk, amiben a felsorolt italok közül mindegyikre korlátlan fogyasztást garantálunk a vacsorához. Igényeld italcsomagunkat és a megérkezésedtől kedve hordjuk számodra az ízletesebbnél ízletesebb hazai borokat például, de ha inkább sör-párti vagy, akkor is limit nélkül fogyaszthatod kedvenc nedűdet. Az italcsomag, melyet kiválthatsz online jegyvásárláskor vagy megérkezéskor a hajón is, az alábbi italokat tartalmazza:

ITALCSOMAG
Alkoholos italok Alkoholmentes italok
Minőségi magyar borok
(Különböző régiók boraiból pl.: Villány, Balatonfüred, Noszvaj)
Gyümölcslé
Szénsavas üdítőitalok
Pezsgő
(Édes és száraz)
Ásványvíz
(szénsavas és szénsavmentes)
Sör
(Staropramen, Borsodi)
Kávé
Tea

Amennyiben nem nyerte el tetszésedet csomagunk kínálata, bátran válassz a helyszínen itallapunkból, így annak megfelelően a kompenzáció csak az elfogyasztott italokra vonatkozik.

Minőségi időtöltést kínálunk a 3 órában, hiszen egyetlen hajóúton élvezheted mindazt, amit Budapest kínálhat a számodra, vagyis lélegzetelállító panoráma, egy szelet magyar kultúra, tradicionális magyar ételek és italok várnak rád, ha csatlakozol hozzánk Operett és folklór műsorral gazdagított vacsora hajónkhoz.

Folklór hajónkon nem csak megismerheted a magyar tradicionális táncokat, ahol párban vagy egyedül is megmutatják tehetségüket a hagyományos tánclépéseken keresztül, képzett táncosaink lehetőséget teremtenek arra is, hogy kellő bátorsággal és egy kis iránymutatással megtanuld annak alapjait, hogyan csapd össze a csizmát, vagy hölgyek esetében, hogyan egyensúlyozzanak egy üveg bort a fejükön. Így hajókirándulásunkról nem csak fantasztikus emlékeket, hanem a magyar kultúra egy darabját is magaddal viheted.

Vessz el az ízletes ételek, a gyönyörű panoráma, a fantasztikus hangulat és a színes tradicionális ruhák forgatagában!

Budapesti hajós vacsoraprogramunk könnyed kulturális szórakozást kínál az egész családnak.

Kóstolj bele a Magyar Folklór és Operett világába, miközben gyönyörködsz a kivilágított Budapest hangulatában. A háromórás Sétahajózás során négy-fogásos vacsorát szolgálunk fel kedves vendégeinknek, amíg városnéző hajónkról megtekinthetik Budapest legszebb részeit a Dunáról. Az este hangulatáról tehetséges előadóink gondoskodnak.

A 2019, 2020, 2021 és 2022 évi előadásaink az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósultak meg.

TOP