FORGOT YOUR DETAILS?

Városnézés a Dunán

3.555 Ft-tól

Budapesti Hajós Városnézés – 70 percen keresztül üdvözlő ital kíséretével

Cikkszám: 1 Kategória:

Program részletek

Menetrend
Dokk 11. Margitsziget Batthyányi tér Dokk 11.
11:00 ☀️ 11:30 11:40 12:10
13:00 ☀️ 13:30 13:40 14:10
15:00 ☀️ 15:30 15:40 16:10
16:30 ☀️ 17:00 17:10 17:40
18:00 ☀️ 18:30 18:40 19:10
19:30 🌙 - - 20:40
21:00 🌙 - - 22:10
*22:30 🌙 - - 23:40
*Július, augusztus és szeptemberi hónapban elérhető*

Indulási helyszín
1051 Budapest, Petőfi tér, Dock 11.

A jegy tartalma:

 • ~70 perces budapesti hajózás
 • Welcome drink

BUDAPESTI SÉTAHAJÓ – VÁROSNÉZŐ HAJÓKIRÁNDULÁS

A sétahajózás egy kényelmes, valamint sok szempontból a legelőnyösebb, legkülönlegesebb módja a városnézésnek a hagyományos sétálós módszerhez képest. Budapest pedig messze az egyik legszebb a Duna-menti városok közül különleges hangulatával és változatos építészeti stílusaival, éppen ezért hiba lenne kihagyni a környéken járva a hajós városnézést.

A főváros látképe már önmagában is fantasztikus élményt nyújt szemlélői számára, mindezt pedig a folyóra megfigyelve, ahol közvetlen kilátás nyílik mindkét irányba és hidak alatt siklik át a hajó, felfedve ezzel egy ritkán látott arcukat, kifejezetten felfokozott élményben lehet része a kalandvágyó utasoknak.

Csatlakozz hozzánk, ehhez a nem szokványos városnézéshez és lehetőséged nyílik rá, hogy a sétahajónk fedélzetéről nyíló remek látványban legyen részed s megörökíthesd utazásod élményét. Az út során remek kilátás nyílik a főváros legnépszerűbb és leglátványosabb épületeire, valamint egyedi perspektívából szemlélheted meg a dunai hidakat és nem utolsó sorban a zsúfolt tömeget is elkerülheted.

Menetrend
Dokk 11. Margitsziget Batthyányi tér Dokk 11.
11:00 ☀️ 11:30 11:40 12:10
13:00 ☀️ 13:30 13:40 14:10
15:00 ☀️ 15:30 15:40 16:10
16:30 ☀️ 17:00 17:10 17:40
18:00 ☀️ 18:30 18:40 19:10
19:30 🌙 - - 20:40
21:00 🌙 - - 22:10
*22:30 🌙 - - 23:40
*Július, augusztus és szeptemberi hónapban elérhető*

Indulási helyszín

A jegy tartalma:

 • ~70 perces budapesti hajózás
 • Welcome drink
 • Hop on hop off jegy - 1, 2 vagy 3 napon át érvényes bérlet (opcionális)

Budapesti városnézés

Sétahajózás Budapesten

Amit Budapesti sétahajó programunk kínál:

 • tökéletes kilátás, Budapest nevezetességei teljes pompájukban mutatják meg magukat
 • szórakoztató folyami sétahajózás prémium minőségű hajókon
 • nyitott teraszos és zárt üvegű hajós városnézés, melyek kellemes légkört biztosítanak bármely időjárási viszonyok között
 • Büfé, mely utasaink igényeit elégíti ki az út során legyen szó egy hideg sörröl vagy egy tűzforró teáról.
 • Nassolási lehetőség büfénk kínálatából, ahol a sós paninik mellett a jégkrém egyarnt megtalálható.
 • Budapesti városnéző sétahajóinkkal 70 percen át utazhatsz végig Budapest belvárosában

Luxus városnéző hajókirándulásunk ideális azok számára, akik szeretnék Budapestet részletesen megismerni és többre vágynak, mint egy egyszerű, fárasztó városnézés.

Amennyiben ennél is többre vágysz, igényeld pizzás városnézős programunkat, ahol a kiválasztott pizza mellé korlátlan sörfogyasztással kedveskedünk vendégeinknek a 70 perces városnézős hajóút során.

Hajókázz a Dunán egy 2013-ban épült, egyedi tervezésű hajón. Egyedi sétahajónk mind műszaki minőségében, mind megjelenésében egyedülállónak számít, vadonatúj hajó lévén üde színfolt a Dunán. Dőlj hátra, pihenj és élvezd a csodálatos budapesti panorámát.

Budapesti sétahajónk 70 perces városnéző utazást kínál.

A hajó az Erzsébet hídtól indul, onnan felmegy a Dunán észak fele a Margit hídig, ott pedig visszafordul a Rákóczi híd irányába. Az indulás és az érkezés helye ugyanott történik.

Főbb hidak, melyeket érintünk a hajóút során:

 • Erzsébet híd: Ami alól a túra indul. Az indulásra várva is érdemes nézelődni, hiszen átellenben ott az első különlegesség, a Szent Gellért emlékmű, ahova visszaérkezés után érdemes is lehet átsétálni.
 • Széchenyi lánchíd: Ez a maga nemében is monumentális és különleges építmény volt az első kőépítmény, mely összekötötte Budát és Pestet, elhozva egy új korszakot a város történetében, amikor alapvetően erős változások zajlottak országszerte.
 • Margit híd: Nem egészen 20 évvel az első híd megépítése után már készült is a város másodok összekötő építménye.
 • Szabadság híd: A korábbi hidak népszerűségének köszönhetően megváltozott a város szerkezete és amikor a hídvámokból keletkezett bevétel meghaladott egy meghatározott összeget, megépítették a következő hidat a Gellért Hegy lábához, hogy kielégítsék az igényt.
 • Petőfi híd: A jelenleg is látható hidat 1950 után újították fel, ugyanis a második világháború alatt a menekülő német katonák felrobbantották az eredeti építményt.
 • Rákóczi híd: A jelenlegi legdélibb híd Budapesten, mely egy tervek szerinti (később soha meg nem valósuló) a fővárosban tartandó világkiállításra készült. Óriási segítséget jelentett a Petőfi híd tehermentesítésében.
Egyéb nevezetességek, melyeket érintünk a hajóút során:
 • Budai Várnegyed: A Várkert Bazárral együtt a vár a budai hegyek legnívósabb, legmutatósabb látványossága, mely lélegzetállító látványt nyújt mind a pesti oldalról, mind a Duna közepéről természetesen.
 • Parlament: Az Országház a világ harmadik legnagyobb és nem mellesleg legszebb parlament épületeinek egyike, Budapest egyik szimbóluma, mely már a Batthyány térről is impozáns látványt nyújt, de igazi arcát akkor vehetjük észre, ha közvetlen közelről, a vízen hajózva szemléljük meg részletes kivitelezését. Tökéletes fotótéma a képek szerelmeseinek.
 • Gellért-hegy: Az Erzsébet híd lábától felfele magasodó domb igazi turistacsalogató nevezetességnek számít a környezetéhez képest kimagasló méreteivel, ahonnan gyönyörű panorámás kilátás nyílik az egész városra. Nappal, alkonyatkor és az esti fényeknél egyaránt varázslatos a hangulata a városnak odafentről.

Csatlakozz hozzánk és legyen egy felejthetetlen városnézési élményben részed, amikor a friss szellő által körbehordott városi illatok kavalkádjában érzed a felcsapódó vízpermetet és azt kívánod, bárcsak sosem kötne ki a hajó újra, hanem tovább úszna a vízen egészen a tengerig. Pontosan ilyen élményt nyújt egy kellemes hajós városnézés.

Fedezd fel a város eléd táruló legapróbb részleteit napközben, élvezd a naplemente színeiben pompázó hangulatot vagy hagyd magad elvarázsolni az éjszakai látkép által.

TOP