FORGOT YOUR DETAILS?

Sétahajó Budapest

Hajózz velünk a Dunán egy 2013-ban épült, egyedi tervezésű hajón. Városnéző hajónk mind műszaki minőségében, mind megjelenésében egyedülállónak számít, vadonatúj hajó lévén üde színfolt a Dunán. Dőlj hátra, pihenj és élvezd a csodálatos budapesti panorámát!

A sétahajózás, hajós városnézés egyik legnagyobb előnye, hogy egyedülálló perspektívát kínál a városnézéshez. Egyik buszos, vagy gyalogos városnéző kirándulás sem érhet fel ezzel az élménnyel.

budapesti sétahajózás során megcsodálhatod a Dunáról a főváros leglátványosabb épületeit, a Budai Várat, a Parlamentet, a Halászbástyát és számos egyéb monumentális látnivalót.

A sétahajó Budapest közepén végighaladva fantasztikus panorámát biztosít Budára és Pestre egyaránt. A város két részét összekötő hidakat, olyan perspektívából szemlélheted meg, amelyből korábban talán nem volt alkalmad. A hidak alatt áthaladva érzi az ember azok igazi monumentalitását.

Sétahajó Budapest legszebb szakaszán

A sétahajó Budapest közepéről, az Erzsébet hídtól indul, elmegy a Margit hídig, ott pedig visszafordul a Rákóczi híd irányába. A sétahajózás indulási és az érkezési helye ugyanott történik.

Városnéző hajókirándulásunk során 75 percen át gyönyörködhetsz a lélegzetelállító látványban.  Emellett audio guide segítségével a látványon kívül további fontos és érdekes információkat is megtudhatsz a város történetéről.

Otthon ne felejtsd a fényképezőgéped! A legszebb fotók a fővárosról és a parlamentről, hajónk fedélzetéről készülnek!

11:00* 13:00  
15:00  17:00   
18:30* 19:00  
19:30* 20:00*
20:30* 21:00  
21:30* 22:00*

Beszállás 30 perccel az indulás előtt!

* jelölt opciók kizárólag 2019.május 1-től elérhetőek! 

JEGYTÍPUS ÁR
Felnőtt jegy 4000 Ft
Gyerek jegy (5-10 éves) 3600 Ft
Street Food Ajánlat
Panini (Mortadella Classic, Pármai sonkás, Görög Csirkés, BBQ sertés)
Piadina (Caprese sajtos(v), Négysajtos(v), Prosciutto sonkás)
Belga gofri
Csoki fondü
Hot Dog
F E L