FORGOT YOUR DETAILS?

FIÓK LÉTREHOZÁS

Hajós vacsora a Dunán, városnéző hajós programok

Dunai hajós- és vacsoraprogramok

Miért érnéd be kevesebbel, ha választhatod a prémium minőségű vacsorát egy luxus katamaránon? A Silverline Cruises Kft. hivatása, hogy felejthetetlen emlékeket nyújtson Budapesti Városnéző és Vacsorás Hajóival. Mit kínálunk vendégeinknek? Milyen programok elérhetőek kínálatunkban? Városnéző Hajózás: Csodáljuk meg együtt Budapest építészeti csodáit, olyan perspektívából, melyből talán még sosem láthattad, a Duna vízéről!

Hajós vacsora a Dunán: Kápráztasd el kedvesed, lepd meg családod egy budapesti hajós városnézéssel egybekötött vacsoraprogrammal! A vacsorát opcionálisan kísérheti egy fantasztikus zongoraest, ahol két zongorista méri össze tudását és kel versenyre egymással, vagy kóstolj bele a magyar folklór és operett világába, miközben gyönyörködsz a kivilágított Budapest hangulatában.

Rendezvények Hajón: Céges rendezvényre, vagy privát vacsorára, esetleg családi ünneplésre keresel helyszínt? Luxus katamarán hajóink mindegyik célnak maradéktalanul megfelelnek!

Yacht Kölcsönzés: Eljegyzés vagy privát parti! Béreljetek yachtot és hajózzatok velünk!

Silverline Cruises Kft.

Elérhető Programok

Hajós Vacsora és Zongoraest

9.900 Ft-tól

 • 2 / 3 / 6 fogásos vacsora
 • 3 óra esti hajózás a dunán
 • Élő zongoraműsor
 • Privát asztal

Hajós Vacsora és Folklór Műsor

9.900 Ft-tól

 • 2 / 3 / 6 fogásos vacsora
 • 3 óra esti hajózás a dunán
 • Operett folklór műsor
 • Privát asztal

Koktél Hajó

8.500 Ft-tól

 • ~ 75 perc budapesti hajózás
 • 3 választható, hűsítő koktél
 • Bár

Sétahajó Budapesten

3.900 Ft-tól

 • ~ 75 perc budapesti hajózás
 • Bár
 • Audio guide

Budapesti hajózásaink remek alkalmat teremtenek, hogy megtekintsd a magyarországi főváros legszebb részeit.

A Duna által kettészelt és a folyón átívelő kecses hidak sorával összekötött Budapest egyedülálló panorámát nyújt. A magyarországi dunai panoráma a Margit hídtól a Szabadság hídig a Világörökség részét képezi. A dunai városnéző hajózásaink során megcsodálhatod Buda erdős hegyeit, az egyedülálló Mátyás-templommal és a Halászbástyával.

A pesti oldalon pedig láthatod Budapest legszebb és legismertebb épületét, a Steindl Imre által tervezett Parlamentet, mely a világ harmadik legnagyobb parlamenti épülete.
A gyönyörű panorámát ékesítik a Budát és Pestet összekötő hidak is, melyekből négy szintén a világörökségi terület része:

 • a Margit híd,
 • a Széchényi lánchíd,
 • az Erzsébet híd és a Szabadság híd.

Szeretnéd igazán különlegessé és emlékezetessé tenni budapesti tartózkodásodat?

Nincs is jobb mód rá, mint egy hangulatos budapesti hajózás.

Nem túlzás tehát azt állítani, hogy budapesti hajózásaink során olyan lélegzetelállító dunai panorámában gyönyörködhetsz, amely egyedülálló egész Európában.

A Silver-line által kínált budapesti hajózás kitűnő alternatívát nyújt a legkülönbözőbb alkalmak megünneplésére is. Kevés különlegesebb és stílusosabb módja van például egy házassági évforduló, születésnap, Valentin nap, vagy bármely jeles alkalom megünneplésének, mint egy hangulatos vacsorával és élő műsorral egybekötött luxus színvonalú budapesti hajózás.

Budapesti hajós programjaink télen és nyáron egyaránt elérhetők. Luxus katamaránunk télen fűtött, nyáron pedig légkondicionált, ezáltal is biztosítva a hajókirándulások során a maximális komfortérzetet.

Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen utazásra!

Változatos tematikájú és különleges, szezonális budapesti hajózásaink biztosítják azt, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb programot, lehet szó egyszerű városnézésről, vagy akár egészestés műsoros vacsoráról.

Hajós programjaink mindegyike garantáltan felejthetetlen élményt nyújt vendégeink számára.

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb hajós programunkat és légy részese egy különleges, felejthetetlen élménynek.

HAGYOMÁNYOS BUDAPESTI VÁROSNÉZŐ HAJÓZÁS

Budapest sétálóutcái és maga a belváros számos érdekes látnivalót kínál a turisták számára. Számolni kell azonban azzal, hogy a látványosságokhoz zsúfolt tömegeken át vezet az út.

A tömeg azonban egy okos módon elkerülhető: városnéző budapesti hajózásunkkal.

Nem túlzás azt állítani, hogy Budapest egyik legfenségesebb látványát a dunai panoráma nyújtja. A budapesti Duna-part és Duna-kanyar panorámájának kulturális és természeti egyediségét mi sem igazolja jobban, minthogy az UNESCO világörökségi helyszíneinek listáját bővíti.

Olyan látványosságról van tehát szó, ami minden budapesti vakáció kihagyhatatlan része.

Hagyományos városnéző budapesti hajózásunk során 75 perces hajókirándulásra invitálunk téged, barátaidat és családod, mely során megcsodálhatjátok a Dunáról a budai Várat, Budapest ékét: a Parlamentet, a Halászbástyát és számos egyéb fővárosi látnivalót.

A városnéző budapesti hajózás (különböző nyelveken elérhető) audio guide kíséri, aminek köszönhetően miközben gyönyörködtök a látványban, számos érdekes információt is megtudhattok Budapest és épületeinek történetéről. Ha pedig esetleg megéheznétek a hajózás során, büfénkben ízletes Street Food ajánlatokkal tudunk szolgálni nektek.

Dőljetek hátra kényelmesen, élvezzétek, ahogy lágyan ringat a hajó, arcotokat simogatja a langyos szellő és merüljetek el a budapesti panoráma gyönyörűségében.

Városnéző hajózás

PIZZA ÉS SÖRHAJÓ – VÁROSNÉZŐ HAJÓZÁS

A Pizza és Sörhajó, Hagyományos városnéző budapesti hajózásunk egy változata.

A Pizza és Sörhajón a hajózás ára, a városnézésen túl tartalmaz egy 26 cm-es (választható feltétű) pizzát, valamint ehhez KORLÁTLAN SÖR- és ITALFOGYASZTÁSt.

Nézzétek meg a város legszebb panorámáját egy finom pizza és kellemes hűsítők kíséretében.

Vacsorázzatok együtt a barátokkal, kollégákkal, vagy a családdal, miközben egy 75 perces budapesti hajózáson vesztek részt.

Hajókázás a dunán

HAJÓS VACSORA ZONGORA MŰSORRAL

A Budapesti hajózás vacsorával és zongora műsorral a legnépszerűbb városnéző programjaink egyike. Ez a 3-órás budapesti hajózás remek alkalom, hogy megcsodált Budapest gyönyörű éjszakai fényeit. Láthatod, ahogyan a Parlament fényei megcsillannak a folyó vízén és az egész Duna romantikus fényárban úszik.

Ezen az éjszakai, vacsorás városnéző hajókázáson két fantasztikus zongorista és egy tehetséges énekesnő gondoskodik a kellemes, romantikus hangulatról: hol szomorkás, hol pedig vidám, közismert és közkedvelt dallamokkal. Az utazás második felében pedig a zenészek izgalmas zongora-harca fokozza a remek hangulatot.

A 3-órás gyertyafényes budapesti hajózás során udvarias pincéreink 4 fogásos vacsorát szolgálnak fel, ízletesebbnél ízletesebb, választható fogásokkal.

Az élő zongora műsorral kísért városnéző hajózás 20:00-kor veszi kezdetét és egészen 22:45-ig tart, így nem csak a gyönyörűen kivilágított Budapestben, hanem a naplementében is gyönyörködhetsz. Másfél órányi utazást követően hajónk visszafordul, így a desszertet élvezve, ülőhelyedről lehetőséged nyílik a város másik felének megcsodálására is. A fantasztikus este végeztével hajónk kiindulási helyére érkezik vissza, a 11-es dokkhoz.

Ez az éjszaka garantáltan felejthetetlen élményt kínál. A zene és a látván, az ízek tökéletes harmóniájában maximális kikapcsolódást nyújt, igazi kényeztetés a léleknek.

Hajós városnézés vacsorával és zongora műsorral – programunk remek meglepetés, romantikus ajándék lehet bármely szeretted számára.

vacsorahajó élő zenével

VACSORAHAJÓ OPERETT ÉS FOLKLÓR MŰSORRAL

A Vacsorahajó operett és folklór műsorral, az egyik legkülönlegesebb és legegyedibb műsorajánlatunk. Ez a 3-órás budapesti hajózás remek alkalom, hogy megcsodált Budapest gyönyörű éjszakai fényeit. Láthatod, ahogyan a Parlament fényei megcsillannak a folyó vízén és az egész Duna fantasztikus fényárban úszik.

Ez az éjszakai, vacsorával egybekötött budapesti hajózás egyszerre szórakoztató és kulturális program, ahol amellett, hogy megcsodálhatod a főváros legszebb látványosságait, betekintést nyerhetsz a magyar folklór és operett világába. Tehetséges népi táncosaink és operett énekeseinknek köszönhetően egyetlen éjszaka alatt megtapasztalhatod milyen is a magyar virtus, a magyar kultúra.

A lélegzetelállító népi öltözetet viselő előadóink műsora után pedig táncosaink segítségével te magad is megtanulhatsz néhány néptánc-lépést, így ebből a különleges budapesti hajózásból magaddal vihetsz egy darabkát a magyar kultúrából. Az éjszaka alatt igazi magyar zene és tánc garantálja a jókedvet és felhőtlen szórakozást.

A 3-órás vidám sétahajózás során pincéreink 4 fogásos vacsorát szolgálnak fel, ízletesebbnél ízletesebb, magyaros ízvilágú fogásokkal.

A Vacsorahajó operett és folklór műsorral 19:30-kor veszi kezdetét és egészen 22:30-ig tart, így nem csak a gyönyörű Budapestben és vidám műsorunkban, hanem a naplementében is gyönyörködhetsz. Másfél órányi utazást követően hajónk visszafordul, így a desszertet élvezve, ülőhelyedről lehetőséged nyílik a város másik felének megcsodálására is. A fantasztikus este végeztével hajónk kiindulási helyére érkezik vissza, a 11-es dokkhoz.

Ez az éjszaka garantáltan felejthetetlen élményt kínál. A zene és a látvány, az ízek tökéletes harmóniájában maximális kikapcsolódást és szórakozást nyújt korhatár nélkül, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A Vacsorahajó operett és folklór műsorral remek budapesti program az egész család számára.

esti hajózás a dunán

KARÁCSONYI BUDAPESTI HAJÓZÁS

Ünnepeld a szentestét egy gyönyörű karácsonyi köntösbe öltöztetett, luxus katamaránon!

Meghitt karácsonyi hangulatú estét teremtünk neked és kísérődnek, kísérőidnek, különleges alkalmi budapesti hajózásunkkal.

Négyfogásos különleges vacsorával és alkalmi ünnepi élőműsorral várunk Karácsony előestéjén.

A varázslatosan kivilágított Budapest, az ízletes fogások, a gyertyafény és a különleges műsor által mindent biztosítunk annak érdekében, hogy neked és kísérőidnek felejthetetlen, meghitt élményben legyen részetek.

SZILVESZTERI BUDAPESTI HAJÓS VACSORA

Köszöntsd az új esztendőt egy luxus katamaránon!

Halmozd az élvezeteket az esti vacsorás-hajós programunkon és búcsúztasd az évet velünk a Duna közepéről!

Szilveszteri budapesti hajós programunk kitűnő alternatívaként szolgál az esztendő zárásához.

Fenséges vacsora, varázslatos fényben úszó dunai panoráma és élő zongorás műsor garantálja a felhőtlen szórakozást az év utolsó éjszakáján.

Pontban éjfélkor a Parlament előtt, Duna közepéről koccinthatunk együtt, miközben megcsodálhatjuk az ünnepi tűzijátékot.

Csatlakozz hozzánk Szilveszter estéjén és zárd az évet egy varázslatos éjszakával.

szilveszteri hajózás budapesten

TŰZIJÁTÉK HAJÓ AUGUSZTUS 20.

Augusztus 20. a magyar államalapítás és az államalapító Szent István király megemlékezésének ünnepe, a legnagyobb nemzeti ünnep Magyarországon.

Ezen a napon Budapest egész területén, több helyszínen is ünnepi programokkal várják a látogatókat. Megnyitják többek között az Országház kupolacsarnokát, ahol megtekinthető a Szent Korona, valamint a város több helyszínén koncertekkel fogadják az ünneplőket.

A nap tetőpontja az éjszakai hatalmas Duna feletti tűzijáték. Ezen a napon az ország legkülönbözőbb pontjairól gyűlnek össze Budapesten, hogy megtekintsék a főprodukciót.

Csatlakozz hozzánk ünnepi, 20-ai budapesti hajózásunkra és nézd végig a lélegzetelállító tűzijátékot prémium helyről, kényelmes luxushajónkról.

A különleges, ünnepi budapesti hajózásunkon először egy kisebb túrát teszünk a Margit-sziget irányába, így lehetőség van a dunai városnézésre.

hajókirándulás során pincéreink négyfogásos vacsorát szolgálnak fel, ízletesebbnél ízletesebb ételkülönlegességekkel, miközben élő zongora műsorral fokozzuk az est hangulatát.

A Margit-szigetet elérve visszahajózunk a Batthyány téri kikötőnkbe, ahonnan az est fináléjaként megcsodálhatod a lélegzetelállító ünnepi tűzijátékot.

VALENTIN NAPI BUDAPESTI HAJÓZÁS

Nincs is annál romantikusabb, mint kettesben elkölteni egy élő zongora műsorral kísért gyertyafényes vacsorát, gyönyörködni a naplementében és a fényárban úszó Budapestben, miközben lágyan ringat a folyó.

Lepd meg kedvesed Valentin nap alkalmából egy különleges, vacsorával egybekötött luxus budapesti hajózással.

Valentin napi hajónkon minden feltételt megteremtünk ahhoz, hogy életetek egyik legszebb estéjét töltsétek el együtt. Engedd el magad, mi majd mindenről gondoskodunk!

Rózsaszirmokkal díszített asztallal, színezett pezsgővel, szív alakú előétellel és desszerttel kedveskedünk nektek.

Igény szerint különleges Valentin napi meglepetés csomagot is biztosítunk számotokra, ami tartalmaz egy szál vörös rózsát, egy-egy szív alakú Szamos marcipán desszertet, valamint egy közös képet is készítünk rólatok, hogy fénykép formájában is maradjon egy kedves emlék erről a mesébe illő estéről.

Valentin nap 2020 - programunkra már megkezdődött az online értékesítés! Le ne maradj!

valentinnapi hajózás budapesten
TOP