ELFELEJTETE JELSZAVÁT?

Hajós vacsora a Dunán, városnéző hajós programok

Dunai hajós- és vacsoraprogramok

Miért érnéd be kevesebbel, ha választhatod a prémium minőségű vacsorát egy luxus katamaránon? A Silverline Cruises Kft. hivatása, hogy felejthetetlen emlékeket nyújtson Budapesti Városnéző és Vacsorás Hajóival. Mit kínálunk vendégeinknek? Milyen programok elérhetőek kínálatunkban? Városnéző Hajózás: Csodáljuk meg együtt Budapest építészeti csodáit, olyan perspektívából, melyből talán még sosem láthattad, a Duna vízéről!

Hajós vacsora a Dunán: Kápráztasd el kedvesed, lepd meg családod egy budapesti hajós városnézéssel egybekötött vacsoraprogrammal! A vacsorát opcionálisan kísérheti egy fantasztikus zongoraest, ahol két zongorista méri össze tudását és kel versenyre egymással, vagy kóstolj bele a magyar folklór és operett világába, miközben gyönyörködsz a kivilágított Budapest hangulatában.

Rendezvények Hajón: Céges rendezvényre, vagy privát vacsorára, esetleg családi ünneplésre keresel helyszínt? Luxus katamarán hajóink mindegyik célnak maradéktalanul megfelelnek!

Silverline Cruises Kft.

Hajós vacsorák

Budapesti hajózásaink remek alkalmat teremtenek, hogy megtekintsd a magyarországi főváros legszebb részeit.

A Duna által kettészelt és a folyón átívelő kecses hidak sorával összekötött Budapest egyedülálló panorámát nyújt. A magyarországi dunai panoráma a Margit hídtól a Szabadság hídig a Világörökség részét képezi. A dunai városnéző hajózásaink során megcsodálhatod Buda erdős hegyeit, az egyedülálló Mátyás-templommal és a Halászbástyával.

A pesti oldalon pedig láthatod Budapest legszebb és legismertebb épületét, a Steindl Imre által tervezett Parlamentet, mely a világ harmadik legnagyobb parlamenti épülete.
A gyönyörű panorámát ékesítik a Budát és Pestet összekötő hidak is, melyekből négy szintén a világörökségi terület része:

  • a Margit híd,
  • a Széchényi lánchíd,
  • az Erzsébet híd és a Szabadság híd.

Szeretnéd igazán különlegessé és emlékezetessé tenni budapesti tartózkodásodat?

Nincs is jobb mód rá, mint egy hangulatos budapesti hajózás.

Nem túlzás tehát azt állítani, hogy budapesti hajózásaink során olyan lélegzetelállító dunai panorámában gyönyörködhetsz, amely egyedülálló egész Európában.

A Silver-line által kínált budapesti hajózás kitűnő alternatívát nyújt a legkülönbözőbb alkalmak megünneplésére is. Kevés különlegesebb és stílusosabb módja van például egy házassági évforduló, születésnap, Valentin nap, vagy bármely jeles alkalom megünneplésének, mint egy hangulatos vacsorával és élő műsorral egybekötött luxus színvonalú budapesti hajózás.

Budapesti hajós programjaink télen és nyáron egyaránt elérhetők. Luxus katamaránunk télen fűtött, nyáron pedig légkondicionált, ezáltal is biztosítva a hajókirándulások során a maximális komfortérzetet.

Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen utazásra!

Változatos tematikájú és különleges, szezonális budapesti hajózásaink biztosítják azt, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb programot, lehet szó egyszerű városnézésről, vagy akár egészestés műsoros vacsoráról.

Hajós programjaink mindegyike garantáltan felejthetetlen élményt nyújt vendégeink számára.

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb hajós programunkat és légy részese egy különleges, felejthetetlen élménynek.

HAGYOMÁNYOS BUDAPESTI VÁROSNÉZŐ HAJÓZÁS

Budapest sétálóutcái és maga a belváros számos érdekes látnivalót kínál a turisták számára. Számolni kell azonban azzal, hogy a látványosságokhoz zsúfolt tömegeken át vezet az út.

A tömeg azonban egy okos módon elkerülhető: városnéző budapesti hajózásunkkal.

Nem túlzás azt állítani, hogy Budapest egyik legfenségesebb látványát a dunai panoráma nyújtja. A budapesti Duna-part és Duna-kanyar panorámájának kulturális és természeti egyediségét mi sem igazolja jobban, minthogy az UNESCO világörökségi helyszíneinek listáját bővíti.

Olyan látványosságról van tehát szó, ami minden budapesti vakáció kihagyhatatlan része.

Hagyományos városnéző budapesti hajózásunk során 70 perces hajókirándulásra invitálunk téged, barátaidat és családod, mely során megcsodálhatjátok a Dunáról a budai Várat, Budapest ékét: a Parlamentet, a Halászbástyát és számos egyéb fővárosi látnivalót.

A városnéző budapesti hajózás közben gyönyörködhettek a látványban. Ha pedig esetleg megéheznétek a hajózás során, büfénkben ízletes Street Food ajánlatokkal tudunk szolgálni nektek.

Dőljetek hátra kényelmesen, élvezzétek, ahogy lágyan ringat a hajó, arcotokat simogatja a langyos szellő és merüljetek el a budapesti panoráma gyönyörűségében.