ELFELEJTETE JELSZAVÁT?

Valentin napi vacsora a Dunán

30.750 Ft-tól

Lepje meg Valentin napra párját egy romantikus hajós vacsorával 2023 Február 14-én! ❤️
Jegy tartalmaz egy Valentin-napi ajándékcsomagot! ❤️
(1 vörös rózsa, epres pezsgő és 2 szív alakú csokoládé dobozban)

Árak személyenként értendők!

Valentin napi programok 2023 -ban is a Silverline hajóin!

Február 14-én, Valentin napon, pezsgővel, szív alakú előétellel és desszerttel valamint rózsaszirmokkal kedveskedünk vendégeinknek.

Megünnepelnéd a szerelmesek napját, de nem tudod még pontosan hogyan? Többet szeretnél nyújtani kedvesednek, mint hogy ismét egy átlagos étterembe vidd, hogy egy újabb hamburgert vagy ázsiai ételt próbáljatok ki, ahol pontosan ugyanazt az élményt kapod, amit a korábbi helyeken is, csak pár utcával arrébb?

A jegy tartalma:

  • ~ 3 órás budapesti hajózás
  • Gyertyafényes vacsora
  • 4 fogásos vacsora
  • Élő zongora show
  • Valentin-napi ajándékcsomagot! ❤️ (1 vörös rózsa, epres pezsgő és 2 szív alakú csokoládé dobozban)
  • Welcome drink
  • Italcsomag (opcionális)
  • Ablak melletti asztal (opcionális)
  • Privát asztal

Valentin nap 2023

 

Pontosan ismerjük az érzést, amikor szeretnél különleges élményt nyújtani Valentin napra lehetőleg úgy, hogy ne legyen túlzásba véve a rózsaszín lufik kavalkádja, de mégis emlékezetes élményben legyen részetek mindkettőtöknek. Ajánlunk egy megoldást a problémádra:

Csatlakozzatok hozzánk Valentin nap alkalmából egy elegánsan romantikus dunai hajós vacsorára!

 

Valentin nap 2023 -ben is a Silverline hajóin! 

Mitől olyan különlegesek a Silverline valentin napi program ajánlatai?

Valentin napi vacsora műsorunk keretében kellemes, romantikus, meghitt hangulatban lehet részetek, miközben garantáltan nem lesz unalmas az este, a telefonjaitokat pedig csak fényképezésre fogjátok használni! Arra azonban feltétlen, hiszen a vacsora során elhajózunk majd Budapest legszebb Duna menti látványosságai mellett.

Minden évben, február 14-én világszerte emberek milliói ajándékozzák meg egymást a szeretet és szerelem jegyében különböző apróságokkal. Ezek az apróságok bármik lehetnek, akár egy lufi is tökéletesen megfelel mint Valentin napi ajándék. Ha azonban szeretnéd garantáltan lehengerelni partnered egy kellemes közös estével, melyre mindketten majd jóérzéssel emlékeztek vissza, valentin napi hajós programunk nektek szól!

Egy kis érdekesség:

Melyek a Valentin nap szimbólumai?

Karácsony után ez a nap a második a sorban, ha képeslap küldéséről van szó. Az angolszász kultúrában kedvelt „your Valentine” aláírással végződő üzenetek a szerelem szimbólumaivá váltak az eredeti, római kori üzenet óta, melyet a legenda szerint az eredeti Valentin búcsúlevelében írta kedvesének.

A vörös rózsa közkedvelt ajándék férfiaktól nőknek, hiszen ez a virág volt Vénusznak, a szerelem római istennőjének a kedvenc virága.

Kupidó pedig Vénusz istennő fiaként ébreszti a szerelmet az emberek szívében, ezért ábrázolják őt szárnyakkal és nyilakkal. Elvileg közel férkőzve „áldozatához” a szerelem nyilával meglőve azt lángra lobbantotta a szerelmet benne egy másik ember iránt.

Ha a rózsa Vénusz kedvenc virága, úgy a galamb a kedvenc madara. Így nyerhette el azt a megtisztelő címet, hogy a szerelmesek útját végig kíséri egészen a szerelmes képeslapoktól kezdve a manapság oly népszerű esküvői galambreptetésig.

A biztonság kedvéért, bármely ajándék mellett döntünk is ezen a napot, egy masnival toldjuk meg azért, hiszen a gyönyörűen megkötött vörös szalagból készült masni sem hiányozhat, ha a Valentin napi szokásokról beszélünk.

Ezen a különleges napon Valentin napi program 2023 -as csomagunj is elérhető vacsorás városnéző hajónkon, mely tartalmaz egy szál vörös rózsát, egy-egy szív alakú Szamos marcipán desszertet, valamint a párról készült képet, melyet a hajóúton átadunk.

A Valentin nap ugyanis számunkra is fontos esemény, ezért szeretnénk, ha vendégeink emlékezetében is kellemes emlékként maradna meg a velünk töltött este. Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a kellemes, giccsektől mentes, romantikus hangulat a szeretet nevében átjárja a hajót és magával ragadjon mindenkit, aki az igényes szórakozás híveként minket választott.

Csatlakozz hozzánk, ha érdekel a Valentin napi hajózás, és tölts egy estét különleges, városnézős, élő zenés vacsora hajónkon és tölts el egy exkluzív, 4-fogásos vacsorát kedveseddel, miközben a háttérben az aranyszínben pompázó Budapest varázslatos épületei suhannak el mellettünk és teszik az estét még különlegesebbé.

Beszállási idő

19:00

Indulási idő

19:30

Program vége

22.30

Amennyiben Valentin napi ajándék ötletre van szükséged, csak nézz körül az utcán és bármely virágárus a rendelkezésedre áll akár plüss állatokkal, akár lufikkal, akár képeslapokkal kapcsolatban, amik a Valentin nap klasszikus kellékeinek számítanak.

Aki viszont ennél többre vágyik, elkerülné a kliséket, de mégis megünnepelné az estét egy kellemesen elfogyasztható vacsora mellett, válassza zongora estünket, ahol a háziasszony és zenészeink kellemes, ismert dallamokkal teszik még hangulatosabbá a már önmagában különleges vízi városnézős vacsora emlékét.

Valentin nap tulajdonképpen nem azt jelenti, hogy minden évben csak 1 napot tartunk, amikor a szeretetünket kimutatjuk, ellenben ha arra használnánk, hogy ezt a szeretetet megerősítsük, akkor kiváló lehetőség lehet a számunkra eltölteni egy estét, vagy akár több napot is a számunkra kedves egyén(ekkel).

Tegyük fel, hogy Valentin nap alkalmából együtt töltenél egy kis időt a kedveseddel, amikor alkalmatok nyílik egy laza napra, egy romantikus vacsorára és mindezt időkorlátok nélkül. Budapest, Európa egyik legromantikusabb belvárosával rendelkező fővárosa számtalan lehetőséget kínál a számotokra az izgalmas kiállításoktól kezdve egészen a rengeteg termálfürdőig. Mi lehet annál kikapcsolóbb, mint hogy egy egész napos wellness kikapcsolódás után egy hajón pihenjétek ki vacsora közben a lustálkodást és élvezzétek, ahogyan lágyan ringat benneteket a Duna hullámain különleges katamaránunk.

Valentin napi vacsora

Leánykérésre készülsz?

A házasság egy olyan felelősséget hoz az ember életébe, amit érdemes megfontolni és a döntést úgy meghozni, hogy biztosak legyünk abban, szeretnénk belekezdeni a közös életbe és szerelmünkkel végig élni a következő éveket. Mivel fontos döntésről van szó és jelentős momentumok övezik ezt a folyamatot, érdemes odafigyeléssel csinálni minden pillanatát.

A hagyomány szerint a férfiaknak kell meghozni a kezdő lépést és a leánykérés pillanatával elindítani a folyamatot. De bárki bármit mond, nem is olyan egyszerű ezt a kezdő lépést megtenni.

Ha leánykérésre készülsz, Valentin napja tökéletes lehet erre az alkalomra, hiszen ezt a napot néha úgy is becézik, mint a leánykérések vagy házasságkötések világnapja.

Ha meghoztad döntésedet, szívesen segítünk benne. Keress fel minket bátran ha extra kérésed van és mi megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy ezt a napot emlékezetessé tegyük a számotokra.

Ha pedig mindenféleképpen olyan különleges pillanatra vágysz, amit csak kettesben osztotok meg egymással, bérelj motorcsónakot tőlünk kapitánnyal és járjátok be együtt, romantikus hangulatban, kettesben a Duna vizén Budapest csodás nevezetességeit.

Különleges Valentin napi program a Dunán: Privát hajó bérlés

Mit is ünneplünk valójában Valentin napkor?

A szerelmesek ünnepének eredete egészen messze nyúlik vissza az időben, hiszen a tél végének elérkeztével egészen sok alkalmat találtak őseink az ünneplésre. Február hónap már a római birodalom idején is ünneplésre adott okot, azonban az általunk ismert, szinte kötelező Valentin napi ajándék, csoki szíves, virágcsokros, szívecskés lufis és szerelmes üdvözlőkártyás verzió helyett inkább pogány alapokra épülő termékenységi szertartásokkal üdvözölték a tavasz, az újjászületés lehetőségét.

Az 5. században I. Gelasius pápa megreformálta ezt a pogány rituálét is megannyi másik szertartás mellett itt is a szeretet áramlásán lett a hangsúly bármely nemű áldozatnyújtás helyett. A cél az volt, hogy az a pogány hagyomány teljesen kikopjon a köztudatból, ám ez egészen addig nem sikerült, míg Szent Valentin „személye fel nem bukkant” a középkorban. Szent Valentin, mint a szerelem képviselője olyan népszerűvé vált, hogy ünnepnapja törelten népszerűségnek örvendve a 18. századra Angliában például az ajándékozásig jutott.

Eltekintve attól, hogy maga Szent Valentin a kereszténységhez köthető, a nevéhez fémjelzett ünnep mára kinőtte magát az egyik legnépszerűbb nappá az évben. Milliónyi képeslap, édesség és virág cserél gazdát minden évben ezen a napot. A szerelmesek ünnepe pedig lassan kinövi magát a szeretet ünnepévé, hiszen ma már bátran adhatunk Valentin napi kártyát családtagjainknak, barátainknak, hogy megmutassuk neki, mennyire fontosak a számunkra ők.

TOP