ELFELEJTETE JELSZAVÁT?

Pizza és sör - Sétahajó Budapesten

Éppen Budapesten vagy, esetleg budapesti utazást tervezel és szeretnéd egy igazán stílusos, mégis könnyed programmal megkoronázni a napod?

JÓ LENNE ELKÖLTENI EGY KELLEMES, LAZA VACSORÁT, DE UNOD MÁR A ZSÚFOLT PIZZÉRIÁKAT?

Válts jegyet hajónkra és élvezd a gyönyörű budapesti panorámát, egy laza pizzázás keretében! Hajónkkal a dunai városnéző hajótúra során végighajózunk Budapest központján, a fővárost kettészelő, lélegzetelállító panorámát nyújtó Dunán.

A budapesti sétahajózás remek alkalmat teremt, hogy a létező legszebb perspektívából csodáld meg Budapest legnépszerűbb és leglátványosabb épületeit: a Parlamentet, a Budai palotát, vagy például a Mátyás templomot. Lepd meg a családod, barátaid vagy kollégáidat, tedd különlegessé estéjüket, vacsorázzatok együtt Pizzahajónkon, miközben egy 70 perces dunai városnéző hajótúrán vesztek részt.

A pizza, KORLÁTLAN SÖR- ÉS ÜDÍTŐFOGYASZTÁSt biztosítunk!

Italbár, ingyenes Wifi a fedélzeten.

Indulási helyszín
1051 Budapest, Petőfi tér, Dock 11.

A jegy tartalma:

  • ~ 70 perces budapesti hajózás
  • 1 választható pizza/fő
  • Korlátlan sörfogyasztás

A Snack és Sörhajó mindennap menetrendszerint, több alkalommal indul útjára. 70 percen át csodálhatod hajónk fedélzetéről Budapest fantasztikus panorámáját.

A jegy ára tartalmazza a hajóutat, egy 26 centiméteres, választható feltétű pizzát, valamint korlátlan sör- és üdítőfogyasztást.

A Pizzahajó családi városnézés, de akár éjszakai bulizás felvezetőjeként is remek választás! A budapesti tömeget elkerülve nézhetitek meg a város leglátványosabb épületeit és a dunai hidakat. Emellett korlátlan sörfogyasztás keretében.

A városnézés legelegánsabb módját párosítottuk pizzázással. És hogy mi lett az eredménye?

Egy különleges, gyerekeknek és felnőtteknek, fiatalabbaknak és idősebbeknek egyaránt fantasztikus élményt nyújtó városnéző hajókirándulás, budapesti sétahajózás.

VÁRUNK TÉGED IS A FEDÉLZETEN! NÉZD MEG MILYEN NÁLUNK

Coca Cola, Cola Light, Fanta, Sprite

Sör: sima/alkoholmentes/Barna/ízesített

Ár tartalmaz:


A belépő ára tartalmaz egy 26 cm-s pizzát, és korlátlan sör és üdítő fogyasztást, valamint egy 70 perces Városnézést.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

TOP