FORGOT YOUR DETAILS?

Pizza és sör – Városnéző hajó

11.455 Ft-tól

Mit tud a Snack és Sör hajó? Korlátlan sör és üdítő  fogyasztás 70 percen keresztül,  ráadás street food opciókkal!

Cikkszám: P Kategória:

Program részletek

Április 1-től érvényes menetrend
16:00 17:30 19:00 20:30 22:00
*Mindennapos indulással*

Indulási helyszín
1051 Budapest, Petőfi tér, Dock 11.

A jegy tartalma:

  • ~ 70 perces budapesti hajózás
  • Korlátlan sörfogyasztás
  • 1 választható pizza / fő

BUDAPESTI SÉTAHAJÓZÁS PIZZA ÉS SÖR TÁRSASÁGÁBAN

Fedezd fel Magyarország fővárosának szépségét! Budapesten járva a dunai panoráma kihagyhatatlan látványosság. Mi sem igazolja ezt jobban, mint hogy felkerült az UNESCO Világörökségi listájára.

Budapesti sétahajónk fedélzete egyedi perspektívát kínál a Budapest leghíresebb látványosságainak megtekintéséhez. A Parlament, amely minden Pestre látogató számára a legnagyobb élmény (a világ harmadik legnagyobb parlamentje), sehol máshol nem nyújt olyan látványt, mint a Duna közepéről.

Indulási helyszín: 1051 Budapest, Petőfi tér, Dock 11.

A jegy tartalma:

  • ~ 70 perces budapesti hajózás
  • Korlátlan sörfogyasztás
  • 1 választható pizza / fő
Április 1-től érvényes menetrend
16:00 17:30 19:00 20:30 22:00
*Mindennapos indulással*

Érkezés 30 perccel az indulás előtt!

Indulási helyszín
1051 Budapest, Petőfi tér, Dock 11.

A budapesti sétahajózás során a főváros szinte megannyi hídját megtekintheted, köztük például a Széchenyi Lánchidat is, mely a magyar főváros első állandó hídjaként épült 1849-ben.

Budapesti sétahajózás közben átélheted azt a fantasztikus élményt, amit egy monumentális város közepén történő hajókázás nyújthat. Ahogy az épületek és a hidak szinte föléd tornyosulnak Budapest története megelevenedik előtted.

Sétahajónkon az sem gond, ha a nagy városnézés során megéhezel. A Snack és Sörhajó jegyára a 70 perces sétahajózás mellett tartalmaz KORLÁTLAN ITALFOGYASZTÁST (sör, vagy alkoholmentes italopciókkal) és mellé választható Snack-et.

Street food ételválasztékot is kínálunk, amelyeket a fenti táblázat mutatja be.

Pizza és Sörhajónkra különböző indulási időpontok állnak rendelkezésedre, a késő délelőtti óráktól egészen estig. Így te döntheted el, hogy a nappali, vagy az éjszakai Budapestet szeretnéd-e hajónkról megtekinteni. A sétahajó a 11-es dokkról indul és 70 perces útja után oda érkezik vissza.

Sörhajónk egyike a legkedveltebb budapesti városnéző programoknak.

Kerüld el a zsúfolt turisták tömegét, csodáld meg Budapest legszebb látványosságait, egyél egy snack-et és igyál korlátlan mennyiségű sört Pizza és Sörhajónk fedélzetén!

Varázsold el családod, barátaid vagy kollégáid, tedd különlegessé estéjüket, vacsorázzatok együtt Pizzahajónkon, miközben egy 70 perces budapesti sétahajózáson vesztek részt!

A jegy tartalmaz:  korlátlan sör fogyasztást és egy választható snack-et

Free Wifi a hajón!

TOP