FORGOT YOUR DETAILS?

Pizza és sör – Városnéző hajó

(1 vásárlói értékelés)

9.500 Ft-tól

Mit tud a Pizza és Sör hajó? Korlátlan sör és üdítő  fogyasztás 75 percen keresztül,  ráadás Pizzával vagy más street food opciókkal!

Cikkszám: SIGHTSP Kategória:

Leírás

Pizza és sör – Városnéző hajó termékről 1 értékelés

  1. Crivellari Márton Maria

    Szuper

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

BUDAPESTI SÉTAHAJÓZÁS PIZZA ÉS SÖR TÁRSASÁGÁBAN

Fedezd fel Magyarország fővárosának szépségét! Budapesten járva a dunai panoráma kihagyhatatlan látványosság. Mi sem igazolja ezt jobban, mint hogy felkerült az UNESCO Világörökségi listájára.

Budapesti sétahajónk fedélzete egyedi perspektívát kínál a Budapest leghíresebb látványosságainak megtekintéséhez. A Parlament, amely minden Pestre látogató számára a legnagyobb élmény (a világ harmadik legnagyobb parlamentje), sehol máshol nem nyújt olyan látványt, mint a Duna közepéről.

Indulási helyszín: 1051 Budapest, Petőfi tér, Dock 11.

A jegy tartalma:

  • ~ 75 perces budapesti hajózás
  • 1 pizza / személy
  • Korlátlan sörfogyasztás
  • Free wifi
  • Nyitott fedélzet
  • Büfé (opcionális)
Állomás Dokk 11.(indulás) Margit sziget Batthyányi tér Dokk 11.(érkezés)
1.kör 18:00 18:40 18:45 19:15
2.kör 20:00 20:40 20:45 21:15
3.kör 21:30 22:10 21:15 22:45

Érkezés 30 perccel az indulás előtt!

A budapesti sétahajózás során a főváros szinte megannyi hídját megtekintheted, köztük például a Széchenyi Lánchidat is, mely a magyar főváros első állandó hídjaként épült 1849-ben.

Budapesti sétahajózás közben átélheted azt a fantasztikus élményt, amit egy monumentális város közepén történő hajókázás nyújthat. Ahogy az épületek és a hidak szinte föléd tornyosulnak Budapest története megelevenedik előtted. Ebben segít többek között a 11 nyelven elérhető Audio Guide.

Sétahajónkon az sem gond, ha a nagy városnézés során megéhezel. A Pizza és Sörhajó jegyára a 75 perces sétahajózás mellett tartalmaz egy 26 centiméteres, választható feltétű (magyaros, hawaii, sonkás & kukoricás, szalámis vagy margarita) pizzát és mellé KORLÁTLAN ITALFOGYASZTÁST (sör, vagy alkoholmentes italopciókkal).

Street Food Ajánlatunk
Panini, Piadina (Sajtos-sonkás,Csirke chorizo,Csirke kéksajt,Amerikai marha cheddarsajt,Mozarella paradicsom)
Csokis Brownie
Almás Torta
Csokis fondant

Abban az esetben, ha nem kedvelnéd különösebben a pizzát, egyéb street food ételválasztékot is kínálunk, amelyeket a fenti táblázat mutatja be.

Pizza és Sörhajónkra különböző indulási időpontok állnak rendelkezésedre, a késő délelőtti óráktól egészen estig. Így te döntheted el, hogy a nappali, vagy az éjszakai Budapestet szeretnéd-e hajónkról megtekinteni. A sétahajó a 11-es dokkról indul és 75 perces útja után oda érkezik vissza.

Pizza és Sörhajónk egyike a legkedveltebb budapesti városnéző programoknak.

Kerüld el a zsúfolt turisták tömegét, csodáld meg Budapest legszebb látványosságait, egyél egy jó pizzát és igyál korlátlan mennyiségű sört Pizza és Sörhajónk fedélzetén!

Varázsold el családod, barátaid vagy kollégáid, tedd különlegessé estéjüket, vacsorázzatok együtt Pizzahajónkon, miközben egy 75 perces budapesti sétahajózáson vesztek részt!

A jegy tartalmaz: 1 db válaszható pizzát és korlátlan sör fogyasztást

Free Wifi a hajón!

TOP