FORGOT YOUR DETAILS?

Pizza és sör – Városnéző hajó

8,900Ft-tól

Mit tud a Pizza és Sör hajó? Korlátlan sör és üdítő  fogyasztás 75 percen keresztül,  ráadás Pizzával vagy más street food opciókkal!

Választható ételek

  • A rendelhető ételek száma nem lehet több a jegyek számánál! 1 db jegyhez 1 db étel válaszható!
  • (pizza alap, ananász, sonka, sajt)
  • (pizza alap, csípős kolbásszelet, vörös hagyma, kolbász, sajt)
  • (pizza tomato sauce, salami, cheese)
  • (pizza alap, sonka, gomba, csemegekukorica, sajt)
  • (pizza alap, sajt)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Pizza és sör – Városnéző hajó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

BUDAPESTI SÉTAHAJÓZÁS PIZZA ÉS SÖR TÁRSASÁGÁBAN

Fedezd fel Magyarország fővárosának szépségét! Budapesten járva a dunai panoráma kihagyhatatlan látványosság. Mi sem igazolja ezt jobban, mint hogy felkerült az UNESCO Világörökségi listájára.

Budapesti sétahajónk fedélzete egyedi perspektívát kínál a Budapest leghíresebb látványosságainak megtekintéséhez. A Parlament, amely minden Pestre látogató számára a legnagyobb élmény (a világ harmadik legnagyobb parlamentje), sehol máshol nem nyújt olyan látványt, mint a Duna közepéről.

A budapesti sétahajózás során a főváros szinte megannyi hídját megtekintheted, köztük például a Széchenyi Lánchidat is, mely a magyar főváros első állandó hídjaként épült 1849-ben.

Budapesti sétahajózás közben átélheted azt a fantasztikus élményt, amit egy monumentális város közepén történő hajókázás nyújthat. Ahogy az épületek és a hidak szinte föléd tornyosulnak Budapest története megelevenedik előtted. Ebben segít többek között a 11 nyelven elérhető Audio Guide.

Sétahajónkon az sem gond, ha a nagy városnézés során megéhezel. A Pizza és Sörhajó jegyára a 75 perces sétahajózás mellett tartalmaz egy 26 centiméteres, választható feltétű (magyaros, hawaii, sonkás & kukoricás, szalámis vagy margarita) pizzát és mellé KORLÁTLAN ITALFOGYASZTÁST (sör, vagy alkoholmentes italopciókkal).

Street Food Ajánlatunk
Panini (Mortadella Classic, Pármai sonkás, Görög Csirkés, BBQ sertés)
Piadina (Caprese sajtos(v), Négysajtos(v), Prosciutto sonkás)
Belga gofri
Csoki fondü
Hot Dog

 

Abban az esetben, ha nem kedvelnéd különösebben a pizzát, egyéb street food ételválasztékot is kínálunk: panini, piadina, belga gofri, csoki fondü vagy hotdog formájában.

Pizza és Sörhajónkra különböző indulási időpontok állnak rendelkezésedre, a déli óráktól egészen estig. Így te döntheted el, hogy a nappali, vagy az éjszakai Budapestet szeretnéd-e hajónkról megtekinteni. A sétahajó a 11-es dokkról indul és 75 perces útja után oda érkezik vissza. 

budapesti városnéző hajókázás

Pizza és Sörhajónk egyike a legkedveltebb budapesti városnéző programoknak.

Kerüld el a zsúfolt turisták tömegét, csodáld meg Budapest legszebb látványosságait, egyél egy jó pizzát és igyál korlátlan mennyiségű sört Pizza és Sörhajónk fedélzetén!

Varázsold el családod, barátaid vagy kollégáid, tedd különlegessé estéjüket, vacsorázzatok együtt Pizzahajónkon, miközben egy 75 perces budapesti sétahajózáson vesztek részt!

A jegy tartalmaz: 1 db válaszható pizzát és korlátlan sör fogyasztást

Free Wifi a hajón!

 

11:00 13:00
15:00 17:00
19:00 21:00

 

Beszállás: 30 perccel az indulás előtt

Budapest hajózás
F E L