FORGOT YOUR DETAILS?

Hajós vacsora - Folklór műsorral!

Csatlakozz Operett és Folklór műsorral fűszerezett vacsorahajónkhoz, ha egy igazán különleges, szórakoztató, ám egyben kulturális élményre vágysz.

Élményre, ugyanis vacsorahajónk többet kínál vendégei számára, mint egy egyszerű hajós vacsorát. A magyar kultúra tradícióit elevenítjük meg, egy igazán színvonalas produkció keretein belül.
Az operett műfajának kiváló zenészei és énekesei könnyed, sokszor humorral fűszerezett dalokkal alapozzák meg a hajós vacsora hangulatát. A műsor során elhangoznak a legnépszerűbb opera és operett részletek, a műfaj kedvelőinek legnagyobb örömére.

Jegytípus Ár
4 fogásos vacsora 16.500 Ft
4 fogásos vacsora (italcsomaggal)  22.500 Ft
Gyerek jegy (5-10 éves korig) 14.700 Ft

Hajós vacsora, felejthetetlen élményekkel

A hajós vacsora folytatásában folklór táncművészek produkciója koronázza meg a magas színvonalú kulturális szórakozást.
A bravúros hangszeres előadás, valamint a látványos, népi öltözetben előadott magyar folklór táncos műsor feledhetetlen élményt nyújtó összművészeti előadás.

Műsorunk legvégén pedig mindazok, akiket magukkal ragadott a fergeteges műsor, táncosaink segítségével elsajátíthatják a magyar néptánc alap lépéseit. Így előadásunk során interaktivitásra is lehetőséget teremtünk. Nem csak műsort mutatunk, hanem lehetőséget teremtünk a közös táncra, a közös élményszerzésre.
A vacsoraprogram vendégei nem csak megismerhetik a magyar operett és folklór világát, hanem egy darabját magukkal vihetik vacsorahajónkról. Így operett és folklór előadásunk voltaképpen egyfajta kulturális szeretetcsomag kedves vendégeink számára.

BESZÁLLÁS

19:00

INDULÁS

19:30

KISZÁLLÁS

22:30

A hajós programunk résztvevői a színvonalas élőműsort gyertyafényes, négyfogásos vacsora mellett élvezhetik, miközben Budapest gyönyörű fényárban úszó panorámája is eléjük tárul a sétahajózás során.

A hajós vacsora keretein belül megtekinthetik a főváros legszebb épületeit. Megismerhetik a dunai hidakat, emellett betekintést nyerhetnek a magyar kultúrába. Megismerhetik a magyar folklórt, dalok és tánc keretében.

Operett és folklór műsorral kísért vacsorahajónkat szeretettel és bátran ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a minőségi szórakozást, valamint szeretnék egy kicsit jobban megismerni a magyar kultúrát.

Kóstolj bele a Magyar Folklór és Operett világába, miközben gyönyörködsz a kivilágított Budapest hangulatában. A 3 órás Sétahajózás során 4 fogásos vacsorát szolgálunk fel kedves vendégeinknek, amíg városnéző hajónkról megtekinthetik Budapest legszebb részeit a Dunáról.

A műsor és a menü összeállítása során külön figyelmet fordítunk a magyar kultúra és ízvilág esszenciájának megismertetésére. Luxus Városnéző hajóink kifejezetten ilyen komplex rendezvények lebonyolítására épültek.

F E L