ELFELEJTETE JELSZAVÁT?

A 3-fogásos menü
1 levest, 1 főételt és 1 desszertet foglal magába

LEVES

1. Édesburgonya krémleves, diós-petrezselymes pestóval és pirított mandulával
2. Magyaros gulyásleves

FŐÉTEL

1. Zöldfűszerkérges lazac steak tejszínes-parajos tagliatelle ágyon parmezánforgáccsal
2. Jércemellfilé füstöltpaprikás burgonyapürével és zöldségraguval
3. Céklás rizottó pirított sárgarépa crouton és parmezánfogáccsal
4. Ropogós kacsacomb kürtőskalácsba rejtett káposztás cvekedlivel és gravy szósszal
5. Barnasörös-gombás marharagu étcsokoládéval és házi szalvétagombóccal

DESSZERT

1. Habkönnyű, kókusztejes tápióka pohárdesszert erdei gyümölcs coulis-val
2. Kesudiós brownie Bourbon vanília fagylalttal

A 6-fogásos menü
2 előételt, 1 levest, 1 főételt, 1 desszertet és 1 sajttálat foglal magába

ELŐÉTELEK

1. Hízott kacsamáj zsírjában mangó chutney-val, friss kenyérrel
2. Amuse bouche

LEVES

1. Édesburgonya krémleves, diós-petrezselymes pestóval és pirított mandulával
2. Magyaros gulyásleves

FŐÉTEL

1. Zöldfűszerkérges lazac steak tejszínes-parajos tagliatelle ágyon parmezánforgáccsal
2. Jércemellfilé füstöltpaprikás burgonyapürével és zöldségraguval
3. Céklás rizottó pirított sárgarépa crouton és parmezánfogáccsal
4. Ropogós kacsacomb kürtőskalácsba rejtett káposztás cvekedlivel és gravy szósszal
5. Barnasörös-gombás marharagu étcsokoládéval és házi szalvétagombóccal

DESSZERT

1. Habkönnyű, kókusztejes tápióka pohárdesszert erdei gyümölcs coulis-val
2. Kesudiós brownie Bourbon vanília fagylalttal

SAJTTÁL

TOP