FORGOT YOUR DETAILS?

Hajózz velünk, és Szentendrei hajótúránk keretében megcsodálhatod a Dunakanyar ékszerdobozaként jellemzett Szentendre szépségét!

Gyönyörködj a kulturális örökségben, a kisváros egyedülálló építészeti alkotásaiban, éld át a páratlan hangulatú kisváros megtekintésének lenyűgöző élményét Budapest - Szentendre hajókirándulásunk keretében.

SZENTENDREI HAJÓTÚRÁNK KIZÁRÓLAG PRIVÁT MEGRENDELÉSSEL KÖZLEKEDIK. KÉRJEN AJÁNLATOT!

Budapest - Szentendre hajó

Szentendrei hajózásunk során gyönyörű kilátás nyílik Dunakanyarra és a Szentendrei-szigetre.  Ahogyan Budapest felől hajóval megközelítjük Szentendrét, a gyönyörű természeti környezet azonnal magával ragadja szemlélőjét.

A Szentendrei hajózás keretében megtekinthető Szentendre különleges, sokak szerint velencei hangulatot idéző központja. A szentendrei főtér magával ragadó barokk stílusú épületei, apró macskaköves sikátorai és a várost keresztülszelő Bükkös-patak, elbűvölő atmoszférát teremtenek.

A központ minden egyes szeglete, minden egyes apró utcája tartogat látnivalót vendégei számára. A múzeumok ölelésében hol 1-1 bámulatos templom magasodik fölénk, hol pedig káprázatos panorámával kecsegtető kilátó vár ránk. Egymásfölé épített színes házak és háztetők különös szerkezeti megjelenése, a fényviszonyokkal együtt változó vibráló színek káprázatosan bohém hangulatot teremtenek. Nem hiába nevezik Szentendrét a festők városának, hiszen megannyi neves művészt ihletett meg varázslatos látványa.

A központból nyílik a város főutcája, a Bogdányi utca, mely a turisták kedvelt bevásárló utcájává nőtte ki magát. Igazi éden ez a hungarikumokat kedvelők számára, telis-tele igényes kézműves termékekkel: magyaros mintával díszített hímzett portékákkal, egyedi ékszerekkel és művészi kivitelezésű dísz- és emléktárgyakkal.

 

Szentendre központja kedvelt helye a fiatal művészeknek. Úton útfélen festőkkel, utcazenészekkel találkozhatunk. Bár maga a város aprócska, folyamatosan pezseg benne az élet, így hát ne lepődjünk meg azon, ha egyik utcából a másikba érve egyszer csak egy vidám utcafesztiválon találjuk magunkat.

A romantikus Duna-part kedves vendéglői hangulatos fényekkel és ínycsiklandozó illatokkal csábítják az arra sétálókat. Bőséges választék nyílik éttermekből, kávézókból és cukrászdákból egyaránt, így garantáltan mindenki talál kedvére való helyet, ahol a kirándulás során kicsit megpihenhet és elköltheti ebédjét.

A Budapest - Szentendre hajóutazás a 11-es kikötőből indul az Erzsébet híd pesti lába mellől, majd be- és kiszállási, illetve útmegszakítási lehetőséget kínál a Batthyány térnél.  

Az indulási helyszín lehetőséget teremt, hogy utasaink ne csak Szentendrét, hanem egyben Budapest panorámáját is megcsodálják.

Csatlakozzon Szentendrei hajókirándulásunkhoz és ajándékozza meg magát egy kellemes és egyben kulturális élménnyel!

Szentendrei hajózásunk során megtekintheti Budapest dunai panorámáját, fenséges rálátással a város legszebb, legmonumentálisabb épületeire, köztük az Országházra.

Szentendrei hajókirándulásunk árai személyenként értendők, és tartalmazzák a 27% áfát. Az utazás megszakítható bármelyik irányban a közbenső megállóhelyeken, azonban egy jegy csak egy körutazásra szól, és csak egyszeri beszállásra érvényes mindegyik megállóhelyen, az utazás megkezdésének napján.

F E L