FORGOT YOUR DETAILS?

FIÓK LÉTREHOZÁS

Szentendrei Városnézés

Hallottál már a Dunakanyar gyöngyszeméről? Arról a városról, amely varázslatos hangulatával és szépségével annyi művészt megihletett, hogy lényegében a mávészek kis városává nőtte ki magát? Szentendre méltán vált híressé és nagyon kedvelt turista látványossággá, hiszen a Duna mentén kevés ennyire varázslatos település helyezkedik el.
Csatlakozzatok Szentendre túránkhoz és töltsetek velünk 4 varázslatos órát, mellyel betekintést nyerhettek eme csodás kis városka életébe, mely a csodálatos Dunakanyar déli kapujának számít!

Summer

Ápr-Okt

14:00 Hetfő
Nem
Tue
Igen
Szerda
Igen
Csütörtök
Igen
Péntek
Igen
Szombat
Igen
Vasárnap
Igen
Tél

Nov-Márc

10:00 Nem Igen Nem Nem Igen Nem Igen

Menetrend

Utasainkat a megadott szálláshelyen felvesszük reggelről és irány Szentendre, mely körülbelül 45 perces út során megközelíthető.
A művész-városka csodájának feltérképezéséhez professzionális idegenvezető segítségét vehetitek igénybe különböző nyelveken.

A belvárosi szakaszt körbejárva megannyi érdekes kiállítást és múzeumot szemlélhettek meg, csak úgy mint a marcipán múzeum, vagy a nyáron is nyitva tartó karácsony múzeum.
Jó idő esetén a macskaköves utcák tele vannak helyileg is kitelepült művészekkel, legyen szó festészetről, zenéről vagy egyéb, a közönség számára érdekesnek tűnő előadásformáról.
Az élménydús séta után következik egy hamisítatlan kóstoló, ahol magyaros ízekkel megpakolt hideg tálakkal kedveskedünk a túrán résztvevőknek.

szentendre tour

A hajó indulása előtt még lesz lehetőségetek a szabadidő keretén belül meglátogatni a múzeumokat, vagy sétával felfedezni a település egyéb varázslatos utcácskáit, illetve számtalan magyaros szuveníreket kínáló boltocska várja az érdeklődőket kézműves és népművészeti termékeikkel. Nyáron az utcákon is számtalan stand várja az érdeklődőket különlegesebbnél különlegesebb porttékáikkal, valamint télen pár méterenként vásárolhatunk magunknak forraltbort, hogy felmelegítse kezünk és „lelkünk” a hűvösben megtett városi felfedezőút során.

A szabad séta után pedig évszaktól és lehetőségektől függően becsatlakozunk a menetrend szerinti Szentendre-Budapest hajójárathoz, hogy a Duna vizéről csodálhassuk meg a gyönyörű folyó-menti településeket és erdőket, míg Budapestre beérkezve is egy teljesen új oldalát mutatja felénk a város a vízről kémlelve.

TOP