FORGOT YOUR DETAILS?

Szilveszteri Hajós Vacsora Budapesten

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

51,900Ft-tól

Szilveszteri Vacsora Budapesten! Várjuk együtt az új esztendőt egy pohár Pezsgő és 4 fogásos vacsora kíséretében!

Leírás

További információk

Adult ticket (€ 173 / person)

51900

Adult ticket & Drink Package (€ 225 / person)

67500

1 Értékelés Szilveszteri Hajós Vacsora Budapesten (-ról / -ről)

  Megnézem az értékeléseket minden nyelven (1)

 1. Értékelés: 5 / 5

  dr. Jakab Nóra

  Elképesztő, hogy Magyarországon, mi magyarok tudunk ilyen fantasztikus vacsorát és programot szervezni. Nagyon jó élmény volt, először soknak tartottuk a program árát, de igényeltünk kedvezményt az oldalon, kaptunk is. Így utólag, még teljesen áron is megérte volna az a látvány amit a hajón kaptunk Budapestről. A kacsát mindenkinek ajánlom, kíváncsian várom jövőre mivel rukkol elő a Silverline 😀

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Amilyen az újév első napja, olyan lesz az egész esztendőd is!

Ennek szellemében tegyél azért, hogy új esztendőd a luxus, a kényelem és a felhőtlen szórakozás, a minőségi időtöltés jegyében teljen.

Búcsúztasd velünk az óévet és fogadjuk ünnepelve együtt az új esztendőt!

Luxus katamaránunk szilveszter estéjén egy igazán különleges útra indul, varázslatos időutazásra invitáljuk vendégeinket: az indulási pont 2018. és meg sem állunk, míg meg nem érkezünk 2019-ig.

Utunkat pedig nem más, mint a gyönyörűen kivilágított Budapest látványa kíséri!

 • 4 fogás vacsora és welcome ital

  51900Ft
  Tartalmazza a 4 fogás menüt, amely a helyszínen választható különböző opciókból és 1 db köszöntő italt,amely lehet pezsgő vagy üdítő, illetve + 1 pohár éjféli pezsgőt!
 • 4 fogásos vacsora italcsomag opcióval

  67500Ft
  Tartalmazza a 4 fogásos vacsora menüt, plusz korlátlan italfogyasztást az italcsomagban található italokból.

Szilveszteri vacsora egy luxus katamaránon

Akár családi körben, akár barátokkal, vagy munkatársakkal ünnepelnéd a szilvesztert és az újévet, Szilveszteri hajós vacsoraprogramunk bármely variációra remek lehetőséget kínál.

Az év búcsúztatása, szilveszter éjszakája sok szempontból különleges alkalom. Ha szeretnéd az idei évet méltón, exkluzív környezetben ünnepelni, csatlakozz hozzánk szilveszteri vacsoraprogramunkra! Fenséges szilveszteri vacsora, varázslatos fényben úszó dunai panoráma és alkalomhoz illő ünnepi zongoraműsor garantálja a felhőtlen szórakozást ezen a különleges éjszakán.

Induláskor üdvözlőitallal kedveskedünk nektek, majd különleges négyfogásos vacsoránk fogyasztása közben élő zongoraműsor biztosítja számotokra az alkalomhoz illő, vidám hangulatot.

Népszerű vacsoramenünk főételére különböző opciókat kínálunk, így a szilveszteri vacsora során garantáltan minden vendégünk megtalálja a kedvére való menüvariációt. A fenséges vacsora után a Parlament előtt megvárjuk, hogy éjfélt üssön az óra és közös koccintással köszöntjük az immáron garantáltan fantasztikusan induló új esztendőt!

PROGRAM MENETREND

Beszállás

19:00

Indulási idő

19:30

Éjféli Koccintás

00:00

Program Vége

02:00

A budapesti hajós városnézéssel és zongoraműsorral egybekötött szilveszteri vacsora felejthetetlen élményt kínál vendégeink számára.

Keresztülszeljük Budapestet, annak leggyönyörűbb, legromantikusabb szakaszán: a hidak által finoman ölelt, fényárban úszó Dunán. Szeretteink, barátaink körében elköltjük az év utolsó, fenomenális vacsoráját. Miközben pedig szemünk a varázslatos panorámán nyugszik, tehetséges zongoristák fantasztikus műsora teszi különlegessé az est hangulatát.

El tudsz képzelni ennél stílusosabb módot az óév búcsúztatására?

Szilveszteri hajós programunk jegyára üdvözlőitalt, négyfogásos vacsoramenüt, színvonalas zenés programot és pezsgőt tartalmaz.

Annak érdekében, hogy ez az éjszaka a legnagyobb kényelemben teljen, jegyeink erre az alkalomra csak korlátozott számban elérhetők!

Vásárold meg jegyed Szilveszteri hajós vacsoraprogramunkra és lepd meg szeretteidet ezzel az igazán különleges exkluzív élménnyel!

F E L