FORGOT YOUR DETAILS?

Szilveszteri vacsora Budapesten, hajós vacsoraprogram

51,900Ft-tól

Szilveszteri Vacsora Budapesten! Várjuk együtt az új esztendőt egy pohár Pezsgő kíséretében!

Leírás

Amilyen az újév első napja, olyan lesz az egész esztendőd is!

Ennek szellemében tegyél azért, hogy új esztendőd a luxus, a kényelem és a felhőtlen szórakozás, a minőségi időtöltés jegyében teljen.

Búcsúztasd velünk az óévet és fogadjuk ünnepelve együtt az új esztendőt!

Luxus katamaránunk szilveszter estéjén egy igazán különleges útra indul, varázslatos időutazásra invitáljuk vendégeinket: az indulási pont 2017 és meg sem állunk, míg meg nem érkezünk 2018-ba.

Utunkat pedig nem más, mint a gyönyörűen kivilágított Budapest látványa kíséri!

JEGY TÍPUS ÁR
VACSORA ITALCSOMAG NÉLKÜL  € 173
VACSORA ITALCSOMAGGAL  € 225

Beszállás

19:30

Indulás

20:00

Program vége

02:00

Szilveszteri vacsora egy luxus katamaránon

Akár családi körben, akár barátokkal, vagy munkatársakkal ünnepelnéd a szilvesztert és az újévet, Szilveszteri hajós vacsoraprogramunk bármely variációra remek lehetőséget kínál.

Az év búcsúztatása, szilveszter éjszakája sok szempontból különleges alkalom. Ha szeretnéd az idei évet méltón, exkluzív környezetben ünnepelni, csatlakozz hozzánk szilveszteri vacsoraprogramunkra! Fenséges szilveszteri vacsora, varázslatos fényben úszó dunai panoráma és alkalomhoz illő ünnepi zongoraműsor garantálja a felhőtlen szórakozást ezen a különleges éjszakán.

Induláskor üdvözlőitallal kedveskedünk nektek, majd különleges négyfogásos vacsoránk fogyasztása közben élő zongoraműsor biztosítja számotokra az alkalomhoz illő, vidám hangulatot.

Népszerű vacsoramenünk főételére különböző opciókat kínálunk, így a szilveszteri vacsora során garantáltan minden vendégünk megtalálja a kedvére való menüvariációt. A fenséges vacsora után a Parlament előtt megvárjuk, hogy éjfélt üssön az óra és közös koccintással köszöntjük az immáron garantáltan fantasztikusan induló új esztendőt!

Program Menetrend
Beszállás 19:30
Indulás 20:00
Köszöntés a Parlament épülete előtt, Éjféli lencseleves és töltött káposzta 00:00
Vissza a kikötőbe ( dokk 11) 02:00
További opciók: Italcsomag vásárolható vagy a’la carte italfogyasztás.

A budapesti hajós városnézéssel és zongoraműsorral egybekötött szilveszteri vacsora felejthetetlen élményt kínál vendégeink számára.

Keresztülszeljük Budapestet, annak leggyönyörűbb, legromantikusabb szakaszán: a hidak által finoman ölelt, fényárban úszó Dunán. Szeretteink, barátaink körében elköltjük az év utolsó, fenomenális vacsoráját. Miközben pedig szemünk a varázslatos panorámán nyugszik, tehetséges zongoristák fantasztikus műsora teszi különlegessé az est hangulatát.

El tudsz képzelni ennél stílusosabb módot az óév búcsúztatására?

Szilveszteri hajós programunk jegyára üdvözlőitalt, négyfogásos vacsoramenüt, színvonalas zenés programot és pezsgőt tartalmaz.

Annak érdekében, hogy ez az éjszaka a legnagyobb kényelemben teljen, jegyeink erre az alkalomra csak korlátozott számban elérhetők!

Vásárold meg jegyed Szilveszteri hajós vacsoraprogramunkra és lepd meg szeretteidet ezzel az igazán különleges exkluzív élménnyel!

További információk

Adult ticket (€ 173 / person)

51900

Adult ticket & Drink Package (€ 225 / person)

67500

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Szilveszteri vacsora Budapesten, hajós vacsoraprogram” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

F E L