FORGOT YOUR DETAILS?

Szilveszteri Hajós Vacsora Budapesten

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

51,900Ft-tól

Szilveszteri Vacsora Budapesten! Várjuk együtt az új esztendőt egy pohár Pezsgő és 4 fogásos vacsora kíséretében!

Kérjük válasszon asztal típust

További információk

4 fogásos vacsora jegy ( 51900 Ft/fő)

51900

4 fogásos vacsora italcsomaggal (67500 Ft/fő)

67500

1 Értékelés Szilveszteri Hajós Vacsora Budapesten (-ról / -ről)

    Megnézem az értékeléseket minden nyelven (1)

  1. Értékelés: 5 / 5

    dr. Jakab Nóra

    Elképesztő, hogy Magyarországon, mi magyarok tudunk ilyen fantasztikus vacsorát és programot szervezni. Nagyon jó élmény volt, először soknak tartottuk a program árát, de igényeltünk kedvezményt az oldalon, kaptunk is. Így utólag, még teljesen áron is megérte volna az a látvány amit a hajón kaptunk Budapestről. A kacsát mindenkinek ajánlom, kíváncsian várom jövőre mivel rukkol elő a Silverline 😀

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Szilveszteri vacsora luxuskivitelben

Amilyen az újév első napja, olyan lesz egész esztendőd is!

Ennek szellemében tegyél azért, hogy új esztendőd a luxus, a kényelem és a felhőtlen szórakozás, a minőségi időtöltés jegyében teljen. Búcsúztasd velünk az óévet és fogadjuk ünnepelve együtt az új esztendőt!Luxus katamaránunk szilveszter estéjén egy igazán különleges útra indul, varázslatos időutazásra invitáljuk vendégeinket: az indulási pont 2018. és meg sem állunk, míg meg nem érkezünk 2019-ig. Utunkat pedig nem más, mint a gyönyörűen kivilágított Budapest látványa kíséri!

Szilveszterezz egy luxus katamaránon

Akár családi körben, akár barátokkal, vagy munkatársakkal ünnepelnéd a szilvesztert és az újévet, Szilveszteri hajós vacsoraprogramunk bármely variációra remek lehetőséget kínál.Az év búcsúztatása, szilveszter éjszakája sok szempontból különleges alkalom. Ha szeretnéd az idei évet méltón, exkluzív környezetben elbúcsúztatni, csatlakozz hozzánk szilveszteri vacsoraprogramunkra! Fenséges szilveszteri vacsora, varázslatos fényben úszó dunai panoráma és alkalomhoz illő ünnepi zongoraműsor garantálja a felhőtlen szórakozást ezen a különleges éjszakán.Induláskor üdvözlőitallal kedveskedünk nektek, majd különleges négyfogásos vacsoránk fogyasztása közben élő zongoraműsor biztosítja számotokra az alkalomhoz illő, vidám hangulatot. Népszerű vacsoramenünk főételére különböző opciókat kínálunk, így a szilveszteri vacsora során garantáltan minden vendégünk megtalálja a kedvére való menüvariációt. A fenséges vacsora után a Parlament előtt megvárjuk, hogy éjfélt üssön az óra és közös koccintással köszöntjük az immáron garantáltan fantasztikusan induló új esztendőt!

19.30

beszállás a 11-es dokk kikötőnél

20.00

Elkezdődik a Hajós vacsora

00.00

Újévi Köszöntés Pezsgővel

02.00

Program Vége,visszatérés a kikötőbe

 A budapesti hajós városnézéssel és zongoraműsorral egybekötött szilveszteri vacsora felejthetetlen élményt ígér vendégeink számára.Keresztülszeljük Budapestet, annak leggyönyörűbb, legromantikusabb szakaszán: a hidak által finoman ölelt, fényárban úszó Dunán. Szeretteink, barátaink körében elköltjük az év utolsó, fenomenális vacsoráját. Miközben pedig szemünk a varázslatos panorámán nyugszik, tehetséges zongoristák fantasztikus műsora teszi különlegessé az est hangulatát.El tudsz képzelni ennél stílusosabb módot az óév búcsúztatására?

Szilveszteri hajós programunk jegyára üdvözlőitalt, négyfogásos vacsoramenüt, színvonalas zenés programot és pezsgőt tartalmaz. Annak érdekében, hogy ez az éjszaka a legnagyobb kényelemben teljen, jegyeink erre az alkalomra csak korlátozott számban elérhetőkVásárold meg jegyed Szilveszteri hajós vacsoraprogramunkra és lepd meg szeretteidet ezzel az igazán különleges exkluzív élménnyel!

F E L